Tyskland

Slik bookes ferger fra Tyskland til Norge

Det er 3 fergeruter mellom Tyskland og Norge med 14 avganger ukentlig. Color Line leverer 1 rute, Kiel til Oslo som seiler 7 ganger ukentlig. Holland Norway Lines leverer 2 ruter, Cuxhaven til Kristiansand seiler 4 avganger ukentlig & Emden til Kristiansand omkring 3 ganger ukentlig.

Regelmessigheten og varigheten av overfarter kan variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du bruker pris-søk vår for overfarter fra Tyskland til Norge for å sjekke informasjon.

Tyskland Norge kart

Trykk her for kart

Om Tyskland:

Tyskland er den største økonomiske og politiske makten i EU. Landet er beliggende i det vestlige og sentrale Europa, med Berlin som hovedstad og største by.

Tyskland er et stort og varierende land med mange historiske regioner, en avslappende atmosfære og kultur internasjonalisme. Mangfoldigheten dens vises også i Tysklands landskap, med kystlinje i nord og Alpene i sør.

Om Norge:

Norge er det vestligste landet i den skandinaviske halvøy, omkranset av Sverige, Finland og Russland.

Norges landskap og natur kan aldri overvurderes. Her er fjorder med ekstraordinær skjønnhet, et fjellrikt interiør, store skoger i øst og det mest sjarmerende dyrelivet i Europa.

Kulturlivet kan også nytes her med masse av tradisjonelle fester.