Tyskland

Slik bookes ferger fra Tyskland til Norge

Det er for øyeblikket bare en fergerute mellom Tyskland og Norge levert av 1 fergeselskap – Color Line. Kiel til Oslo ferge overfarten har ukentlige avganger med en seiltid fra omkring 20 Timer.

Mens vi har gjort vår beste for å sikre at opplysningene på denne siden er korrekte, kan regelmessigheten og varigheten av alle overfarter variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du sjekker pris-søk vår for tilgjengelighet på Tyskland Norge overfart mellom Kiel og Oslo.

Tyskland Norge kart

Trykk her for kart

Ferger fra Tyskland til Norge

Om Tyskland:

Tyskland er den største økonomiske og politiske makten i EU. Landet er beliggende i det vestlige og sentrale Europa, med Berlin som hovedstad og største by.

Tyskland er et stort og varierende land med mange historiske regioner, en avslappende atmosfære og kultur internasjonalisme. Mangfoldigheten dens vises også i Tysklands landskap, med kystlinje i nord og Alpene i sør.

Om Norge:

Norge er det vestligste landet i den skandinaviske halvøy, omkranset av Sverige, Finland og Russland.

Norges landskap og natur kan aldri overvurderes. Her er fjorder med ekstraordinær skjønnhet, et fjellrikt interiør, store skoger i øst og det mest sjarmerende dyrelivet i Europa.

Kulturlivet kan også nytes her med masse av tradisjonelle fester.