Oslo til Kiel Ferge

Oslo Kiel fergeruten knytter Norge med Tyskland. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Color Line. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 20 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Oslo Kiel fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Oslo - Kiel Fergeselskaper

  • Color Line
    • 1 Ukentlig Avgang 20 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Oslo Kiel priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Oslo Kiel ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Oslo Guide

Oslo er Norges hovedstad og ligger i en bue i enden av Oslofjorden. På ene siden har du Nesodden som er en halvøy, og på andre siden har du fjell og bakker. Innenfor Oslo er de omtrent 40 ulike øyer. Det er veldig enkelt å komme seg rundt i Oslo med kollektivtransport. Om du heller vil sykle kan du leie sykkel på mange steder rundt om i byen. Det er mye å gjøre i Oslo innen kunst og kultur og for de som ønsker å se malerier av Edvard Munch kan dette ses på Munch- museet eller har du lyst til å se skulpturer av Gustav Vigeland kan dette ses i den berømte Vigelandsparken. Staten har nylig investert store summer på kulturelle kunstinstallasjoner, bygninger og festivaler i selve Oslo by.
Fra havnen kan du reise med ferge til både Danmark og Tyskland. Det er daglige ruter til København som er en 16 timers reise, Hirtshals som er 10 timer og til Frederikshavn som tar ca. 8 timer og 30 min. Skal du reise til Kiel i Tyskland tar dette rundt 20 timer. Fasilitetene i Oslos fergeterminal er begrenset, det er en liten kafe og avgangshallen.

Kiel Guide

Byen Kiel ligger i den nordlige delen av Tyskland på Østersjøens kyst, sørøst for den jyske halvøya. Kiel ligger omkring 90 km nord for Hamburg, og er et stort maritme punkt i Tyskland og har vært et av de tradisjonelle hjem for den tyske flåten. Byen er også et hovedsenter for skipsbygning og et viktig knutepunkt, som følge av plasseringen dens på Kiel Fjord.

Besøkender til Kiel vil finne en rekke interessante museer, det fokusere på emner som zoologi, geologi, historie, kunst, industri og militær.

Det er fergeforbindelser til Sverige, Norge, Russland og andre destinasjoner.