Oslo til Frederikshavn Ferge

Oslo Frederikshavn fergeruten knytter Norge med Danmark. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Stena Line. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 11 timer 45 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Oslo Frederikshavn fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Oslo - Frederikshavn Fergeselskaper

 • DFDS Seaways
  • 7 Ukentlige Avganger 10 t
  • Få pris

Gjennomsnittlige Oslo Frederikshavn priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Oslo Frederikshavn ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Oslo Frederikshavn Ferge anmeldelser

 • "Stena Saga til Frederikshavn"

  Direct Ferriesbestillingen var enkel og effektiv, med bar èn feil. Det stod på reisedokumentet at ankomsttid var 7 1/2 time før avgangstid! Ellers helt ok. Spiste ikke ombord så jeg kan ikke kommentere catering. Behagelig lugar til en rimelig penge.

  'Sigurd' reiste på Oslo Frederikshavn ruten med Stena Line på Stena Saga

  Les mer Les mindre
 • "Ukomplisert reise👍"

  En helt grei tur fra Oslo til Frdriksshavn. Selv om båten var inder oppussing fungerte alt meget bra. Ombord hadde di alle se fasiliteter vo ønsket oss, og mer til. Tross forsinkelse fra Oslo klappet vi til kai på tid i Fredrikshavn.

  'ØYvind' reiste på Oslo Frederikshavn ruten med Stena Line på Stena Saga

  Les mer Les mindre
 • "REISE TIL FREDRIKSHAVN"

  Takk til Stena Line / Stena Saga for pen lugar og god bouffet.

  'Anonym' reiste på Oslo Frederikshavn ruten med Stena Line på Stena Saga

  Les mer Les mindre
 • "Oslo til Frederikshavn"

  Reisen sørpå fra Oslo gjennom fjorden er malerisk, og ferge reiser er langsomme nok til å se alle severdighetene og ta bilder. Jeg var heldig, fordi været var varmt og solrikt. Fergen har alt, man kan ønske for en overnatting om bord. Det er forskjellige spise muligheter, bar, spilleautomater og tollfri butikk, så det er nok til å underholde en under reisen. Lugaren (inder) var ren og sengen var behagelig. Kan varmt anbefale.

  'Anonym' reiste på Oslo Frederikshavn ruten med Stena Line på Stena Saga

  Les mer Les mindre

Frederikshavn Guide

Frederikshavn er en dansk fiskerby som ligger nordøst på kysten av den jyllanske halvøya, helt nord i landet. Navnet Frederikshavn betyr rett og slett ‘Frederiks havn’ Er du turist i byen kan du oppleve den populære attraksjonen palmestranden, som har 100 palmer som har 100 ekte palmer på sommeren, og du kan også se Bangsbo Museum, Frederikshavn Kunstmuseeum og Tordenskioldsdage ( tordenskjoldsdagene). Det siste er en festival som markerer byens maritime historie. Den enkleste måten å komme seg rundt i byen er på sykkel. I sommermånedene kan du leie gratis sykkel i fra turistinformasjonen.

Turen mellom Norge og Frederikshavn tar som oftest 9-12 timer og mellom Sverige ca. 2- 3 timer og 15 min. Det er også ferger til Læsø som er en øy midt på Kattegat ( ligger 90 min unna) og Hirsholmene som er en liten øygruppe i Kattegat 7 km nordøst for Frederikshavn.

Oslo Guide

Oslo er Norges hovedstad og ligger i en bue i enden av Oslofjorden. På ene siden har du Nesodden som er en halvøy, og på andre siden har du fjell og bakker. Innenfor Oslo er de omtrent 40 ulike øyer. Det er veldig enkelt å komme seg rundt i Oslo med kollektivtransport. Om du heller vil sykle kan du leie sykkel på mange steder rundt om i byen. Det er mye å gjøre i Oslo innen kunst og kultur og for de som ønsker å se malerier av Edvard Munch kan dette ses på Munch- museet eller har du lyst til å se skulpturer av Gustav Vigeland kan dette ses i den berømte Vigelandsparken. Staten har nylig investert store summer på kulturelle kunstinstallasjoner, bygninger og festivaler i selve Oslo by.

Fra havnen kan du reise med ferge til både Danmark og Tyskland. Det er daglige ruter til København som er en 16 timers reise, og til Frederikshavn som tar ca. 8 timer og 30 min. Skal du reise til Kiel i Tyskland tar dette rundt 20 timer. Fasilitetene i Oslos fergeterminal er begrenset, det er en liten kafe og avgangshallen.