Paros til Rafina Ferge

Paros Rafina fergeruten knytter Kykladene med Athen og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. Cyclades Fast Ferries seiler opp til 2 ganger Uke, SeaJets 7 ganger Uke & Golden Star Ferries servicen er tilgjengelig opp til 7 ganger Uke.

Det er 16 Uke overfarter på Paros Rafina overfarten mellom Kykladene og Athen og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Paros - Rafina Fergeselskaper

 • Cyclades Fast Ferries
  • 2 Ukentlige Avganger 6 t 45 min
  • Få pris
 • SeaJets
  • 7 Ukentlige Avganger 3 t 30 min
  • Få pris
 • Golden Star Ferries
  • 7 Ukentlige Avganger 3 t 45 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Paros Rafina priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Paros Rafina ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Paros Guide

Den greske øya Paros ligger i Egeerhavet og er en del av Kykladene. Øya ligger vest for øya Naxos og 160 km sørøst for havnen i Pireus. Paros er historisk kjent for sin fine hvite marmor. Rundt om på øya kan du finne marmorgruver og steinbrudd, men de er ikke i drift lenger. I dag er øyas viktigste inntektskilde turisme. Hovedstaden, Parikia, er en typisk vakker kykladisk landsby med hvitkalkede hus og neo-klassiske herregårder. På toppen av fjellsiden midt i byen kan du se et gammelt venetiansk slott fra 1200-tallet. Fra slottet kan du få en storslått utsikt utover byen og området rundt. Andre attraksjoner er kirken Panayia Ekatontapyliani som er fra ca. år 326.
Havnen ligger også i Parikia, og herfra er det fergeforbindelser til Pireus og de andre øyene i Kykladene.

Rafina Guide

Den greske byen Rafina ligger på østkysten av Attikaregionen på det greske fastlandet, ved kysten av Egeerhavet. Athen ligger rundt 25km vest for Rafina, og de to byene Artemida og Nea Makri ligger like ved. Byen er et populært sted å reise for athenere, og de reiser ofte hit for å spise på de ulike fiskerestaurantene som ligger langs hamnen. Ofte ser du dagens fangst ligge i is utenfor restaurantene.

I antikken ble Rafina kalt Arafinidon Alon, men byens historie går helt tilbake til forhistoriske tider, mer spesifikt før den helleniske sivilisajonen. I Askitario, sør for Rafina, har arkeologer funnet en unik vase med en malt hund på fra 2.800 f.Kr. Et annet viktig funn var nær byens havn hvor et bronse støperi ble oppdaget, dette antas å være en av de eldste i Europa, og går helt tilbake til 1800 f.Kr.

Fergene fra Rafina har forbindelser til sør i Euboea og en rekke øyer i Kykladene. Du kan ta både høyhastighetsferger og konvensjonelle ferger fra denne havna.