Porto Heli til Pireus Ferge

Porto Heli Pireus fergeruten knytter Hellas med Athen. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Blue Star Ferries. Det er opp til 17 avganger Uke med seiltid fra ca. 2 timer 10 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Porto Heli Pireus fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Porto Heli - Pireus Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 17 Ukentlige Avganger 2 t 10 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Porto Heli Pireus priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Porto Heli Guide

Porto Heli, også kalt Portocheli, er beliggende i den sørøstlige delen av Argolis i Hellas. Byen ligger på bukten Argolic Gulf, 6 km sør for Kranidi og 40 km sørøst for Nafplio. Besøkende vil se mange fiskebåter og lystbåter som bruker havnen, særlig om sommeren. Byens strender er hovedsakelig små avsidige strender, selv om det er to organiserte strender. Byen er er populært reisemål for familier og er ofte besøkt av athenene, hvorav mange har sommerhus her.

Det er fergeforbindelser fra Portocheli til øyene Spetses, Hydra og Poros, samt til Ermioni og Piræus.

Pireus Guide

Den greske byen Pireus er Hellas sin hovedhavn, den største i Europa, og tredje største i verden, Havnen er et hovedpunkt for fergenettverket i Egeerhavet. Pireus blir ofte sett på som en av forstedene til Athen som ligger 12 km unna, men har bystatus.
Området rundt Zea Marina og Mikrolimano- havnen har de beste stedene i byen, her finner fine restauranter, kafeer og barer. En festival som er populær i Pireus er filmfestivalen ‘ The Ecocinema International Film Festival’ som blir holdt hvert år i februar. Denne festivalen holder til i bykvarteret i kinoene Atticon Cinema og Cineac Cinema. Sjøfronten er full av restauranter, barer og nattklubber som ble opppusset til OL i Athen, og de laget til og med en promenade så du kan se murene fra middelalderen. Dette minner folk på den interessante fortiden til byen og ting som har vært.