Naxos til Folegandros Ferge

Naxos Folegandros fergeruten knytter Kykladene med Kykladene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Sea Jets seiler opp til 7 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 2 timer 25 minutter mens Hellenic Seaways servicen seiler pop til 1 avganger ukentlig med en seiltid fra 3 t 10 min.

Det er 8 Uke overfarter på Naxos Folegandros ruten mellom Kykladene og Kykladene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Naxos - Folegandros Fergeselskaper

  • Sea Jets
    • 7 Ukentlige Avganger 2 t 25 min
    • Få pris
  • Hellenic Seaways
    • 1 Ukentlig Avgang 3 t 10 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Naxos Folegandros priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Naxos Folegandros ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Naxos Guide

Den greske øya Naxos er del av Kykladene som ligger i Egeerhavet. Naxos by, eller Chora, er øyas største by og hovedstad, og ligger på øyas vestkyst, og er også hjemsted til en av de største havner i Egeerhavet. Byen er populær blant turister, og som følge herav, er det mange bar, restrauranter og kafeer.

Øya er kjent for sin mat og producering av Naxian poteter, vin, kittron sprit produksjoner og den populære osten Graciera. Det er mange restauranter på øya som serverer lokale varer til de mange turistene.

Det er fergeforbindelser mellom Naxos og Piræus og de andre øyene i Kykladene.

Folegandros Guide

Den greske øya Folegandros er del av Kykladene og ligger i Egeerhavet. Øya, som har navnet sitt for sønnen av Kong Minos, er populær blant besøkender på grunn av de uspolerte strendene, det krystallklare vann og den tradisjonelle arkitekturen.

Populære attraksjoner på øya inkluderer den hvitkalkede kirken, som har utsikt over byen Hora (eller Chora), og kan nås ved å ta en sti. Det sies at kirken ble bygget på stedet av et gammelt tempel og inneholder antikke inskripsjoner og statuer.

Øyas havn ligger ved Karavostasis, som er det perfekte utgangspunktet for ture til strendene i Vitzetzo, Hohlidia, Livadi og Pountaki. Det er fergeforbindelser fra havnen til Pireus, Rafina, de andre øyene i Kykladene, Dodekansene, Kreta og Rhodos.