Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 2607 ruter og 708 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Kykladene

Kyladene er en gruppe av greske øyer i Egeerhavet, sørøst for det greske fastlandet. Øyene, som er beliggende mellom Athen og Kreta, er lett tilgjengelige og på grunn av dette, og deres greske karakter, er det de mest populære.

Som man nok ville forvente av en greske region, er ferger et av de beste transportmidler for reiser til og mellom Kykladene. Havnene på fastlandet, Pireus (Athen), Rafina og Lavrio har forbindelser til de fleste av øyene: Mykonos, Naxos, Paros, Santorini, Ios og Milos.

Selv om de fleste besøkender til Kykladene reiser som gående passasjerer, har de større øyene gode veier, og det er en god mulighet å utforske dem i bil, særlig hvis man gjerne vil nå de mer avsidesliggende strender.

Hver øy i Kykladene har sine egne kjennetegn, og de fleste er kompakte nok til å utforske innen et par dager. Derfor er de ideelle til dem som planlegger å bruke ferien deres på å reise mellom øyene.

Mykonos er en av de to mest populære øyene, og den beste, hvis man er etter et livlig natteliv, som er sentrert omkring Mykonos Town. Øya har også fine strender, og er et paradis for vannsport, slik som surfing, windsurfing og seilas. Hvis man er etter mer stille strender, anbefales det at man besøker den nordlige delen av øya.

Santorini er den annen mest populære øya, som ligger omkring en lagune skapt af en stadig aktiv vulkan. Øyas landsbyer ligger på soektakulære klipper med utsikt over havet. Santorini er hjemsted for ruinene av byen Akrotiri, en mini Pompeii, men mye eldre.

Ios tiltrekker flere besøkender under 25 år, enn noen annen gresk øy, og de unge er uten tvil tiltrukket av det hektiske nattelivet.

Tett på ligger Naxos, som er stor, grønn og fjellrik med lange sandstrender, ruinene av en bysantinsk borg og venetianske palé.

Paros tilbyr et lange mindre dramatisk landskap og er hjemsted for typiske fiskerlandsbyer, gode strender og livlig natteliv.

Milos, også dannet av gammel vulkansk aktivitet, har spektakulære huler, som er gode for snorkling og dykking. Øya har fine sandstrender, varme kilder, vakre gamle kirker og restene av en forhistorisk besettelse.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

 • Golden Star Ferries
  • Få pris
 • Blue Star Ferries
  • Få pris
 • Cyclades Fast Ferries
  • Få pris
 • Sea Jets
  • Få pris
Se alle fergeselskaper

Kykladene anmeldelser

 • "Reiser med Blue Star Ferries"

  Jeg har reist med Blue Star Ferries i de siste par år; fra Kos til Rhodos, Rhodos til Symi, Symi til Santorini, Santorini til Athen og et par flere turer. Jeg hat alltid synes at denne service er svært god. Det er komfortable ferger med nok plass og service til å gjøre selv en lang reise, god. Jeg vil alltid bruke Blue Star Ferries, når jeg skal reise mellom de greske øyene.

  Les mer Les mindre
 • "Veldig bra"

  Bookingen med Direct Ferries fungerte prikkfritt Hentet billettene på fergeleiet. Ingen problemer.

  Les mer Les mindre
 • "Fin ferjetur"

  Vi hadde en fin reise fra Santorini til Naxos. Flott båt. God plass. Fint med baggasjeoppbevaring.

  Les mer Les mindre
 • "Fin båttur"

  Turen fra Paros til Pireus gikk uten forsinkelser eller problemer av noe slag. Godt og hyggelig mannskap. Ren og fin båt.

  Les mer Les mindre

Ombord på fergene

Finn ut hvordan det er ombord på fergene, før du reiser.

Ferge guider, videoer og anmeldelser

Ruter og havner i Kykladene