Paros til Donoussa Ferge

Paros Donoussa fergeruten knytter Kykladene med Kykladene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 4 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 2 timer 10 minutter mens SeaJets servicen seiler pop til 1 avganger ukentlig med en seiltid fra 4 t 25 min.

Det er 5 Uke overfarter på Paros Donoussa ruten mellom Kykladene og Kykladene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Paros - Donoussa Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 4 Ukentlige Avganger 2 t 10 min
    • Få pris
  • SeaJets
    • 1 Ukentlig Avgang 4 t 25 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Paros Donoussa priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Paros Donoussa ruten er for en bil og 1 passasjer.

Paros Guide

Den greske øya Paros ligger i Egeerhavet og er en del av Kykladene. Øya ligger vest for øya Naxos og 160 km sørøst for havnen i Pireus. Paros er historisk kjent for sin fine hvite marmor. Rundt om på øya kan du finne marmorgruver og steinbrudd, men de er ikke i drift lenger. I dag er øyas viktigste inntektskilde turisme. Hovedstaden, Parikia, er en typisk vakker kykladisk landsby med hvitkalkede hus og neo-klassiske herregårder. På toppen av fjellsiden midt i byen kan du se et gammelt venetiansk slott fra 1200-tallet. Fra slottet kan du få en storslått utsikt utover byen og området rundt. Andre attraksjoner er kirken Panayia Ekatontapyliani som er fra ca. år 326.
Havnen ligger også i Parikia, og herfra er det fergeforbindelser til Pireus og de andre øyene i Kykladene.

Donoussa Guide

Den greske øya Donoussa er den nordligste av de små østlige Kykladene og ligger øst for øya Naxos og nord for Amorgos. Øya er ganske liten med et lite areal på omkring 13 m2 km og har en rekke bukter og skjulte sandstrender, som bare venter på å bli utforsket.

Øyas beboere, som er omkring 100, bor primært i landsbyen Donoussa, Stavros, som er den største byen og hjem til øyas havn, Mersini, Haravgi og Kalotaritissa. En populær attraksjon på øya er hulene i ’Spilia Tichou’, som ligger på den nordvestlige delen av øya, og ’Fokospilia’ på øyas østkyst. Dionysos tilbød, ifølge mytologien, Ariadni et skjulested på Donoussa, slik at Theseus ikke kunne finne henne.

Donoussa er forundet med havnene i Pireus, Naxos og Amorgos.