Limnos til Syros Ferge

Limnos Syros fergeruten knytter De Egeiske Øyer med Kykladene. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Blue Star Ferries. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 17 timer 15 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Limnos Syros fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Limnos - Syros Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 2 Ukentlige Avganger 17 t 15 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Limnos Syros priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Limnos Syros ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Syros Guide

Den greske øya Syros er del av Kykladene, og er usedvanlig, siden arkitekturen dens er mer middelaldersk enn den typiske kykladiske arkitekturen. Øyas hovedstad er Ermoupolis, og her kan man se noen fine eksepmpler på venetianske palé. I Vaproia kvarter kan besøkender finne deilige, store kirker og imponerende neo-klassiske bygninger, som rådhuset og Apollo Theatre. Øyas strender er også populære, og de er godt utstyrt til turister og har et godt utvalg av fasiliteter.

Øya kan føre tilbake historien sin til det 3. århundret f.kr., hvor tegn på bosetning er blitt funnet i Halandriani og Kastri deler av øya. Gjenstander funnet viser at det var en slags metall workshop på øya, som muligens hadde handelsforbindelser med Lilleasia.