Naxos til Katapola Ferge

Naxos Katapola fergeruten knytter Kykladene med Kykladene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 8 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 1 time 25 minutter mens SeaJets servicen seiler pop til 7 avganger ukentlig med en seiltid fra 1 time 20 min.

Det er 15 Uke overfarter på Naxos Katapola ruten mellom Kykladene og Kykladene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Naxos - Katapola Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 8 Ukentlige Avganger 1 time 25 min
    • Få pris
  • SeaJets
    • 7 Ukentlige Avganger 1 time 20 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Naxos Katapola priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Naxos Katapola ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Naxos Guide

Den greske øya Naxos er del av Kykladene som ligger i Egeerhavet. Naxos by, eller Chora, er øyas største by og ligger på vestkysten av øya. Her finner du også en av de største havnene i Egeerhavet.
Byen er populær blant turister, og som resultat er det mange barer, restauranter og kafeer for å imøtekomme de. Den lille øya Palatia, som strekker seg fra fastlandet Naxos, er byens emblem. På den lille øya ligger Portara, som er et monument som ligner en dør som står alene, uten vegger festet til hver side. Det anbefales å se solnedgangen ved Portara. Øya er også kjent for den gode maten, Naxian-poteter som de dyrker, vin, kitron likør og en populær ost som heter Graviera. Det er mange restauranter rundt om på øya som serverer god lokalmat til turister. Det er fergeforbindelser mellom Naxos og Pireus og de andre øyene i Kykladene fra her.