Naxos til Aegiali Ferge

Naxos Aegiali fergeruten knytter Kykladene med Kykladene. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Blue Star Ferries. Det er opp til 4 avganger Uke med seiltid fra ca. 2 timer 10 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Naxos Aegiali fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Naxos - Aegiali Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 4 Ukentlige Avganger 2 t 10 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Naxos Aegiali priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Naxos Aegiali ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Naxos Guide

Den greske øya Naxos er del av Kykladene som ligger i Egeerhavet. Naxos by, eller Chora, er øyas største by og ligger på vestkysten av øya. Her finner du også en av de største havnene i Egeerhavet.
Byen er populær blant turister, og som resultat er det mange barer, restauranter og kafeer for å imøtekomme de. Den lille øya Palatia, som strekker seg fra fastlandet Naxos, er byens emblem. På den lille øya ligger Portara, som er et monument som ligner en dør som står alene, uten vegger festet til hver side. Det anbefales å se solnedgangen ved Portara. Øya er også kjent for den gode maten, Naxian-poteter som de dyrker, vin, kitron likør og en populær ost som heter Graviera. Det er mange restauranter rundt om på øya som serverer god lokalmat til turister. Det er fergeforbindelser mellom Naxos og Pireus og de andre øyene i Kykladene fra her.