Naxos til Aegiali Ferge

Naxos Aegiali fergeruten knytter Kykladene med Kykladene. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Blue Star Ferries. Det er opp til 4 avganger Uke med seiltid fra ca. 2 timer 5 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Naxos Aegiali fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Naxos - Aegiali Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 4 Ukentlige Avganger 2 t 5 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Naxos Aegiali priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Naxos Aegiali ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Naxos Guide

Den greske øya Naxos er del av Kykladene som ligger i Egeerhavet. Naxos by, eller Chora, er øyas største by og hovedstad, og ligger på øyas vestkyst, og er også hjemsted til en av de største havner i Egeerhavet. Byen er populær blant turister, og som følge herav, er det mange bar, restrauranter og kafeer.

Øya er kjent for sin mat og producering av Naxian poteter, vin, kittron sprit produksjoner og den populære osten Graciera. Det er mange restauranter på øya som serverer lokale varer til de mange turistene.

Det er fergeforbindelser mellom Naxos og Piræus og de andre øyene i Kykladene.