SeaJets

Seajets er et gresk selskap som driver fergeoverganger fra Pireus, innenfor byområdet i Athen til Kreta og Kykladene.

Seajets opererer regelmessige kryssinger med sin flåte på 11 høyhastighetsskip, det største nettverket i Egeerhavet, som forbinder 17 havner med en total kapasitet for mer enn 8 500 passasjerer og 1 450 kjøretøy. Seajets-flåten består hovedsakelig av katamaraner av topp kvalitet, og inneholder også den stilige monoskroget Tera Jet, den største av flåten, og Paros Jet, som når hastigheter på henholdsvis 45 og 37 knop. Selskapets største katamaran, Champion Jet 1, kan transportere opptil 1 000 passasjerer og 200 kjøretøyer med en imponerende hastighet på 40 knop.

Seajets har konsekvent tilbudt alle passasjerer pålitelig, konsekvent og sikker sjøtransport helt siden oppstarten i 1989. Ved å velge å kun bruke høyhastighetsferger, og med mer enn 140 fergeforbindelser fra Pireus, Rafina og Kreta til øyene i Kykladene, de tilbyr den raskeste og mest praktiske tjenesten som er tilgjengelig i regionen.

Med directferries.no kan du finne SeaJets seilplaner, billettpriser og booke SeaJets fergebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne SeaJets med alternative fergeselskaper.

Les mer Les mindre

Alle SeaJets ruter

SeaJets kundeanmeldelser

 • "Lett"

  Har aldri gjort dette før. Alt var lett og enkelt – fra booking til reisen. Vil bruke Sea Jets igjen.

  'Anthony' reiste med SeaJets på Superjet

  Les mer Les mindre
 • "Naxos Piereus"

  Behagelig overfart 8, juli 2015. Renslig og pent. Sevice innstilt personale.

  'Reidar Kavlie-Borge' reiste med SeaJets på Sea Speed Jet

  Les mer Les mindre
 • "God tur"

  Vi booket online, og fant den ene reisen representant i Chora, Naos, som dispenserer Sea Jet billetter uten problemer. Turen var forholdsvis begivenhetsløs, en god ting! Vi seilte ½ time for sent, men inn- og utskipningen var velordnet og rask. Jeg ville bruke Sea Jet igjen.

  'James' reiste med SeaJets på Superjet

  Les mer Les mindre
 • "Sea Jets - Heraklionog Thira (Santorini)"

  Effektiv og grei transport mellom Kreta og Santorini. Flott båt - bra comfort. Eneste negative momentet var billettkontoret åpningstid og avstand til kaia. Det ble litt stressende å hente billettene som var bestilt over internett - men personalet var hyggelige og serviceminded - så det gikk greit.

  'Tore' reiste med SeaJets på Megajet

  Les mer Les mindre

Alternative selskaper og ruter