SeaJets

Seajets har fergeservicer fra Piræus til Kreta og Kykladene.

Seajets har regelmessige avganger med flåten deres av tre katamaraner; Megajet, Superjet og Seajet 2. Megajet er hovedskipet og det største i flåten, og kan bære opp til 750 passasjerer og 100 kjøretøyer.

Seajets tilbyr passasjerene deres en pålitelig og sikker service. De bruker bare raskferger, og med mer enn 140 fergeforbindelser fra Piræus, Rafina og Kreta til Kykladene, tilbyr de den raskeste og mest behagelige servicen.

Med directferries.no kan du finne SeaJets seilplaner, billettpriser og booke SeaJets fergebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne SeaJets med alternative fergeselskaper.

Les mer Les mindre

Alle SeaJets ruter

SeaJets kundeanmeldelser

 • "Naxos Piereus"

  Behagelig overfart 8, juli 2015. Renslig og pent. Sevice innstilt personale.

  'Reidar Kavlie-Borge' reiste med SeaJets på Sea Speed Jet

  Les mer Les mindre
 • "God tur"

  Vi booket online, og fant den ene reisen representant i Chora, Naos, som dispenserer Sea Jet billetter uten problemer. Turen var forholdsvis begivenhetsløs, en god ting! Vi seilte ½ time for sent, men inn- og utskipningen var velordnet og rask. Jeg ville bruke Sea Jet igjen.

  'James' reiste med SeaJets på Superjet

  Les mer Les mindre
 • "Sea Jets - Heraklionog Thira (Santorini)"

  Effektiv og grei transport mellom Kreta og Santorini. Flott båt - bra comfort. Eneste negative momentet var billettkontoret åpningstid og avstand til kaia. Det ble litt stressende å hente billettene som var bestilt over internett - men personalet var hyggelige og serviceminded - så det gikk greit.

  'Tore' reiste med SeaJets på Megajet

  Les mer Les mindre
 • "Naxos til Athen. "

  Vi reiste fra Naxos til Athen. Oppgradere til business class, det koster noen euro, men gir en veldig benhagelig reise. Få passasjerer og lite stress.

  'Line' reiste med SeaJets på Superjet

  Les mer Les mindre

Alternative selskaper og ruter