SeaJets
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

SeaJets

Seajets er et gresk selskap som driver fergeoverganger fra Pireus, innenfor byområdet i Athen til Kreta og Kykladene.

Seajets opererer regelmessige kryssinger med sin flåte på 11 høyhastighetsskip, det største nettverket i Egeerhavet, som forbinder 17 havner med en total kapasitet for mer enn 8 500 passasjerer og 1 450 kjøretøy. Seajets-flåten består hovedsakelig av katamaraner av topp kvalitet, og inneholder også den stilige monoskroget Tera Jet, den største av flåten, og Paros Jet, som når hastigheter på henholdsvis 45 og 37 knop. Selskapets største katamaran, Champion Jet 1, kan transportere opptil 1 000 passasjerer og 200 kjøretøyer med en imponerende hastighet på 40 knop.

Seajets har konsekvent tilbudt alle passasjerer pålitelig, konsekvent og sikker sjøtransport helt siden oppstarten i 1989. Ved å velge å kun bruke høyhastighetsferger, og med mer enn 140 fergeforbindelser fra Pireus, Rafina og Kreta til øyene i Kykladene, de tilbyr den raskeste og mest praktiske tjenesten som er tilgjengelig i regionen.

Med directferries.no kan du finne SeaJets seilplaner, billettpriser og booke SeaJets fergebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne SeaJets med alternative fergeselskaper.

Alle SeaJets ruter