Kavala til Agios Efstratios Ferge

Kavala Agios Efstratios fergeruten knytter Hellas med De Egeiske Øyer. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, SeaJets. Det er opp til 3 avganger Uke med seiltid fra ca. 6 timer 20 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Kavala Agios Efstratios fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Kavala - Agios Efstratios Fergeselskaper

  • SeaJets
    • 3 Ukentlige Avganger 6 t 20 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Kavala Agios Efstratios priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Kavala Agios Efstratios ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Kavala Guide

Byen Kavala ligger i den østlige delen av Makedonia i det nordlige Hellas. Kavala ligger på bukten av samme navn, på tvers av den greske øya Thasos, og ca. 160 km fra Thessaloniki, 37 km fra Drama og 56 km fra Xanthi. Byen har en rik historie, og det er mange ting å se og gjøre her. Caste of Kavala ligger dominerende på toppen av halvøya. Gjentatte gjenoppbygginer og reparasjoner til slottets festningsverk har etterlatt spor på slottets vegger. I sin nåværende form, ble det bygget i den første halvparten av det 15. århundret på et fundament, som går tilbake til den bysantinske periode. Andre steder av interesse inkluderer Kamares (det gamle akvedukten), som ble bygget i den romerske/bysantinske perioden, Imaret og House og Mehmet Ali på den gamle rådhusplassen.

Ferger forbinder byens havn til Agios Efstratios, Limnos, Lavrio, Kirikos, Chios, Karlovassi, Psara, Vathi og Mytilene.

Agios Efstratios Guide

Den lille greske øya Agios Efstratios ligger i Det Egeisk Hav, omkring 80 km nordvest fpr øya Lesbos og 30 km sør for øya Lemnos. Øyas eneste landsby er beliggende i en dal dannet av to uttørret elver, og dette er stedet hvor øyas beboere hadde kjøkkenhagene deres før et jordskjelv i 1968. Før jordskjelvet var øyas landsby plassert på toppen av en brett, over havnen, og besto av tradisjonelle steinhus. Men etter jordskjelvet ble beboene tvunget til å flytte av den daværende militær regjering. Noen av de gamle husene har overlevd og er blitt restaureret av noen av øyas nåværende beboere. En av de overlevende bygninger, Marasleios School 1909, er nå hjemstedet for Museum of Democracy. Bortsett fra den forlatte landsbyen, inkluderer andre populære attraksjoner på øya ruinene av den antikke byen Agios Minas og kirkene i Christos, Agios Nikolaos og Agios Vasileios, bygget i 1727.

Fra øyas havn er det fergeservicer til blant annet Skopelos, Alonnisos og Skyros.