Kavala
Agios Efstratios
Ferger til De Egeiske Øyer
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Kavala til Agios Efstratios Ferge

Kavala Agios Efstratios fergeruten knytter Hellas med De Egeiske Øyer og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 0 ganger Uke, SeaJets 3 ganger Uke & Aegean Sea Lines servicen er tilgjengelig opp til 0 ganger Uke.

Det er 3 Uke overfarter på Kavala Agios Efstratios overfarten mellom Hellas og De Egeiske Øyer og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

For mer informasjon, vennligst besøk vår side med Ferger fra Hellas til De Egeiske Øyer
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvor lang tid tar fergen fra Kavala til Agios Efstratios?

Fergetiden fra Kavala til Agios Efstratios er omtrent 6h 46m. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Kavala og Agios Efstratios?

Det er 3 populære fergeoperatører for Kavala til Agios Efstratios. Disse er
  • Blue Star Ferries
  • SeaJets
  • Aegean Sea Lines

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Kavala til Agios Efstratios?

Bestill ferger fra Kavala til Agios Efstratios gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Kavala Guide

Byen Kavala ligger i den østlige delen av Makedonia i det nordlige Hellas. Kavala ligger på bukten av samme navn, på tvers av den greske øya Thasos, og ca. 160 km fra Thessaloniki, 37 km fra Drama og 56 km fra Xanthi. Byen har en rik historie, og det er mange ting å se og gjøre her. Caste of Kavala ligger dominerende på toppen av halvøya. Gjentatte gjenoppbygginer og reparasjoner til slottets festningsverk har etterlatt spor på slottets vegger. I sin nåværende form, ble det bygget i den første halvparten av det 15. århundret på et fundament, som går tilbake til den bysantinske periode. Andre steder av interesse inkluderer Kamares (det gamle akvedukten), som ble bygget i den romerske/bysantinske perioden, Imaret og House og Mehmet Ali på den gamle rådhusplassen.

Ferger forbinder byens havn til Agios Efstratios, Limnos, Lavrio, Kirikos, Chios, Karlovassi, Psara, Vathi og Mytilene.


Agios Efstratios Guide

Den lille greske øya Agios Efstratios ligger i Det Egeisk Hav, omkring 80 km nordvest fpr øya Lesbos og 30 km sør for øya Lemnos. Øyas eneste landsby er beliggende i en dal dannet av to uttørret elver, og dette er stedet hvor øyas beboere hadde kjøkkenhagene deres før et jordskjelv i 1968. Før jordskjelvet var øyas landsby plassert på toppen av en brett, over havnen, og besto av tradisjonelle steinhus. Men etter jordskjelvet ble beboene tvunget til å flytte av den daværende militær regjering. Noen av de gamle husene har overlevd og er blitt restaureret av noen av øyas nåværende beboere. En av de overlevende bygninger, Marasleios School 1909, er nå hjemstedet for Museum of Democracy. Bortsett fra den forlatte landsbyen, inkluderer andre populære attraksjoner på øya ruinene av den antikke byen Agios Minas og kirkene i Christos, Agios Nikolaos og Agios Vasileios, bygget i 1727.

Fra øyas havn er det fergeservicer til blant annet Skopelos, Alonnisos og Skyros.


Kavala til Agios Efstratios Rutetider for ferjer

Fergetider mellom 15/07/2024 og 21.07.2024.


Fergeselskap Avgangstid Ankomsttid Reisetid Seilingsdager
SeaJets 16:00 22:45 6 timer 45 minutter Man, Lør
SeaJets 18:00 00:50 6 timer 50 minutter Torsdag

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.