Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 3307 ruter og 697 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til De Egeiske Øyer

De Egeiske Øyer er en gruppe av greske områder som ligger i Egeerhavet, mest ut for Tyrkias kyst og omfatter Lesbos, den største av gruppen og den tredje største greske øya, Thassos, Samos, Chios, Ikaria, Lemnos og Samothrake, samt noen mindre øyer.

Det er relativt lett å reise mellom de Egeiske Øyer med ferge. Det er mange, som knytter fastlandet med de forskjellige øyene, og det er også et stort antall ferger som knytter øyene.

Hvis man har bruk for å nå Hellas innen videre reise til de Egeiske Øyer, er det mange fergeselskaper som tilbyr service fra Italia, som er godt forbundet med resten av Europa.

De Egeiske Øyer er mindre bsøkte enn Kykladene og Dodekanesene, og som følge herav, har øyene bevart mer av karakteren deres. Lesbos har vært et feriested siden romertiden og har mye å by på, inklusiv havnen og hovedstaden Mytiliene, stille fjellandsbyer, travle feriesteder og skoger.

Ayisassos ligger utenfor Mytilene, og er en deilig brett by med brosteinsbelagte gater og en kirke fra det 12. århundret. Molyvos ligger på den nordlige kysten, og har en havn, som ligner et postkort og et fint slott. Samos er nok den livligste av gruppen med gode strender, fjellrike terreng og skoger. Det er også en rekke arkeologiske steder.

Ikaria er et av de mindre besøkte greske øyer, og kan være attraktiv for dem, som søker et roligere destinasjon. Det er gode sandstrender og en rekke middelalderske borger som ble bygget for å motstå de piratene som ofte angrep øya. Chios er en annen relativt stille øy og er fjellrik mot nord med skogkledde daler og middelalderske landsbyer. Dens kloster fra det 11. århundret, er et Unesco verdensarv område.

Limnos har en av de største naturlige havnene i Egeerhavet, gode strender, et eller to historiske steder, mens Samothrake har et godt natteliv i Kamariotissa og den vakre landsbyen Hora med restene av et fort og vakker utsikt over havet.

Thassos har et slående bysantinsk kloster, et fremragende arkeologisk museum og et gammelt gresk tempel ved Alyki og gode strender.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

 • Hellenic Seaways
  • Få pris
 • Turyol
  • Få pris
 • Blue Star Ferries
  • Få pris
 • SeaJets
  • Få pris
Se alle fergeselskaper

Ruter og havner i De Egeiske Øyer