Cesme til Chios Ferge

Cesme Chios fergeruten knytter Tyrkia med De Egeiske Øyer. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Turyol. Det er opp til 10 avganger Uke med seiltid fra ca. 30 Minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Cesme Chios fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Cesme - Chios Fergeselskaper

  • Turyol
    • 10 Ukentlige Avganger 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Cesme Chios priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Cesme Chios ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Cesme Guide

Cesme halvøy er beliggende i det vestlige Tyrkia, og kystbyen Cesme er et populært feriested, omkring 85 km vest for Izmir. Cesme betyr ”Fontene” og er antagelig en henvisning til de mange osmanske fontener plassert over hele byen. Cesme slott dominerer byen som har mange attraksjoner for turister. Disse omfatter den osmanske Caravanseai, som ligger tett på slottet og ble bygget i det 15. århundret og nå er et hotell.

Det er to daglige fergeavganger fra Cesme til den greske øya Chios med en seiltid på ca. 1 time.

Chios Guide

Den greske øya Chios ligger i den nordøstlige delen av Det Egeisk Hav, tett på Tyrkias kyst og motsatt av Erithrea halvøy, hvorfra den er avskilt av Chios smug. Øya har et areal på omkring 840 km2 og en befolkning på omkring 54.000. Øyas hovedstad heter også Chios og er hjemsted for omkring halvdelen av øyas befolkning. Populære attraksjoner på øya inkluderer det bysantinske museet, som ligger i en tidligere osmansk moské og er, hvor man kan se en perfekt kopi av det berømte maleriet ’Massacre at Chios’ av Delacroix. På øya er også det berømte biblioteket oppkalt etter Adamántios Korais og Naval Museum, hvor man kan se kopier av seilskip og damp båter.

Alternativt kan man ta en spsertur gjennom de vakre og smale gater i Kaloplitis og nyte de tidligere skipsredernes palé som strekker seg hele veien til Tampakika. Her finner man Loustiniani Palace og møllene som en gang tilhørte de gamle garveriene.

Fra Chios er det fergeforbindelser til Pireus, Thessaloniki, Kavala, Rhodos, Samos, Lemnos, Mytilene, Oinousses, Psara og Cesme.