Turyol
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Turyol

Turyol er et tyrkisk fergeselskab, som leverer fergeforbindelser fra Cesme og Ayvalik på vestkysten av Tyrkia til de greske øyene Chios og Lesvos.

Turyol, som transporterer titusen av passasjerer hvert år, og 65% av passasjerer som seiler fra Ayvalik til Lesvos, er et av landets mest kjente og respekterte fergeselskaper. Det hele startet i begynnelsen av det 20. århundret, da Turyol, under tidligere navn som Motorists Association og Charter Excursion, etablerte marine transport service i Istanbul.

Turyol, som har en flåte på 60 skip, bærer i dag et daglig gjennomsnitt på 40,000 passasjerer til Lesvos. Og i juni 2016 innførte fergeselskapet den raskeste tilgjengelige ruten fra Cesme til Chios, ved hjelp av to skip kalt Chios og Necdet Ali Yildirim, som har en kapasitet på 670 passasjerer og 40 kjøretøyer.

Bruk directferries.no for å finne Turyol sine rutetider, priser og hvordan bestille Turyol fergebilletter. Er du ute etter den billigste prisen til reisemålet ditt? Slapp helt av, vi sammenligner også Turyol med alternative fergeselskaper.

[--Operator--] sine ruter og havner .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Alternative selskaper og ruter

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.