Bodrum til Kos Ferge

Bodrum Kos fergeruten knytter Tyrkia med Dodekanesene og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. Sky Marine seiler opp til 14 ganger Uke, Bodrum Express 7 ganger Uke & Dentur Avrasya servicen er tilgjengelig opp til 7 ganger Uke.

Det er 28 Uke overfarter på Bodrum Kos overfarten mellom Tyrkia og Dodekanesene og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Bodrum - Kos Fergeselskaper

 • Sky Marine
  • 14 Ukentlige Avganger 20 min
  • Få pris
 • Bodrum Express
  • 7 Ukentlige Avganger 20 min
  • Få pris
 • Dentur Avrasya
  • 7 Ukentlige Avganger 30 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Bodrum Kos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Bodrum Guide

Bodrum ligger i den tyrkiske provinsen Mugla på den sørligste kysten av Bodrum halvøy. I oldtiden var byen kjent for å bosette mausoleum mausoleets, et av de syv vidundene i den antikke verden, og ble også kalt Halicarnassus. Bodrum slott ble bygget i det 15. århundret av Johannitterordenen og står stolt over havnen og marinaen. Slottets grunner er vert for en rekke kulturelle festivaler.

Bodrum Cruise Port ligger 36 km fra Milas internasjonale lufthavn og bare få minutters gang fra byens sentrum. Havnen kan betjene minst to store cruiseskip av gangen sammen med tre motorbåter. Havnen har også tre ferge ramper. Det er fergeforbindelser til andre nærliggende tyrkiske og greske havner og øyer.

Kos Guide

Kos er en gresk øy som ligger i Egeerhavet på den sørlige siden av øya Kalymnos og den nordlige delen av øya Nisyros. Øya, som bare ligger 5 km fra den tyrkiske kysten, er den tredje største av Dodekanesene. Kos er et velkjent og populært feriemål, og her kan man nyte øyas strender. Kos var en av de første greske øyene, som anerkjente fordelen av turisme og som et resultat ble mange hotell bygget langs øyas strender og sandete kystlinje i sør og øst. Sykling er en populær aktivitet på Kos, siden øyas terreng er flatt og fordi det er mange sykkelleie forretninger på hele øya, samt dedikert sykkelstier mellom noen av de større hotellene.
Det er en daglig fergeforbindelse mellom Kos og Pireus, samt mellom Kos og resten av Dodekanesene, øyene i det nordlige Egeerhavet og Tyrkia.