Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 2825 ruter og 668 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Dodekanesene

De greske Dodekanesiske øyene ligger i det sørøstlige Egeerhavet, mellom Kykladene og Tyrkias kyst. Øygruppen, som består av tolv store øyer og tallrike mindre øyer, er kjent for vakre sandstrender, krystalklart hav, bedøvende arkitektur og en avslappet atmosfære fylt med historie.

Hver øy har sin egen individuelle ånd. Turister som søker ro og avslapning kan finne en øy, som passer, mens dem som foretrekker en mer levende og kosmopolitisk atmosfære, også kan finne en perfekt øy.

Det er et stort utvalg av fergeruter og fergeselskaper fra fastlandet til øyene, og mellom selve øyene. Dodekanesene kan nås fra havnen i Pireus, Tyrkia, Kreta og Kykladene.

Rhodos er den største og mest befolket øy. Med en hovedvei som løper rundt i utkanten av øya, er høydepunktet ved Rhodos Town, hovedstaden. Her er arkitekturen ganske middelaldersk, og den spektakulære gamle bydelen er hjemsted for Palace of Grand Master.

Kos, som kan skryte av sandstrendene sine og frodig vegetasjon, har også en arv mytologi og historie.

Kalymnos har et globalt ry for soppene sine dykkere. Denne aktiviteten har en lang tradisjon på øya og en betydelig påvirkning på den lokale økonomien.

Mange andre øyer i Dodekanesene har en unik sjarme og uansett hva man forventer av en gresk øy, vil man ikke bli skuffet på Dodekanesene.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

 • Blue Star Ferries
  • Få pris
 • Sea Dreams
  • Få pris
 • Dodecanese Flying Dolphins
  • Få pris
 • Anek Lines
  • Få pris
Se alle fergeselskaper

Dodekanesene anmeldelser

 • "Billig, men dårlig"

  Her er erfaringen min: Santorini – Paros, 18. september. Tur kl. 4:30 i stedet for 3:15. reisende blir ikke advart om en omvei til en annen øy, og fikk ingen undskyldning for dette. Paros – Santorini, 22. september skulle seile kl. 11:50. vi mottok en sms dagen før kl. 14, som informerte oss at fergen var avlyst på grunn av streiker. Ved skranken fikk vi av vidd at dette ville være i 5 dager! Personen gjorde ingenting for å prøve å finne en alternativ løsning for oss, slik at vi måtte finne vår egen. Så alt i alt, billig, men dårlig.

  Les mer Les mindre
 • "Fin tur "

  Ny og komfortabel båt, stødig selv om det blåste godt, en frisk tur på havet.

  Les mer Les mindre
 • "Reiser med Blue Star Ferries"

  Jeg har reist med Blue Star Ferries i de siste par år; fra Kos til Rhodos, Rhodos til Symi, Symi til Santorini, Santorini til Athen og et par flere turer. Jeg hat alltid synes at denne service er svært god. Det er komfortable ferger med nok plass og service til å gjøre selv en lang reise, god. Jeg vil alltid bruke Blue Star Ferries, når jeg skal reise mellom de greske øyene.

  Les mer Les mindre
 • "Veldig bra"

  Bookingen med Direct Ferries fungerte prikkfritt Hentet billettene på fergeleiet. Ingen problemer.

  Les mer Les mindre

Ombord på fergene

Finn ut hvordan det er ombord på fergene før du reiser.

Ferge guider, videoer og anmeldelser

Ruter og havner i Dodekanesene