Symi til Leros Ferge

Symi Leros fergeruten knytter Dodekanesene med Dodekanesene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 2 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 4 timer 15 minutter mens Dodekanisos Seaways servicen seiler pop til 2 avganger ukentlig med en seiltid fra 3 t 10 min.

Det er 4 Uke overfarter på Symi Leros ruten mellom Dodekanesene og Dodekanesene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Symi - Leros Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 2 Ukentlige Avganger 4 t 15 min
    • Få pris
  • Dodekanisos Seaways
    • 2 Ukentlige Avganger 3 t 10 min
    • Få pris

Leros Guide

Leros er en gresk øy, som er del av Dodekanesene og ligger mellom øyene Patmos og Kalymnos. Legenden sier at Leros er, hvor gudinnen Artemis ville gå på jakt, da det var mange rådyr. Øyas lange historie kan lett observeres i de mange fortidsminnene som er spredt rundt på hele øya. Populære attraksjoner inkluderer det middelalderske slottet og interessante museer. De mest besøkte stedene på øya er Alinda og Agia Marina, men for de mer eventyrlystne, vil en kjøretur rundt på øya ikke skuffe. Det er en rekke deilige strender med krystallklart vann, som bare venter på å bli utforsket. Øya er også populær blantdykkere som besøker for å utforske de mange gamle skipsvrakene som ligger på havbunnen omkring øya.

Det er daglige fergeforbindelser til Pireus og til de fleste greske øyene i Dodekanesene, som Patmos, Lipsi, Samos, Kos, Rhodos, Symi og Nisyros. Det er også ukentlige avganger til noen av Kykladene, som Syros og Amorgos.