Dodekanisos Seaways
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Dodekanisos Seaways

Som navnet antyder, leverer Dodekanisos Seaways fergeruter rundt Dodekanesene i Hellas.

Fergeselskapet ble opprettet i 1999, og leverer daglige avganger som knytter øyene Rhodos, Symi, Kos, Kalymnos, Leros, Leipi, Patmos, Agathoisi, Halki, Tilos, Nisyros og Kastellorizo med deres tre skip – Dodekanisos Price, Dodekanisos Express og Panagia Skiadeni.

Dodekanisos Seaways gir stor støtte til lokale og turister i Dodekanesene, og er som et resultat flere ganger blitt belønnet for deres sosiale bidrag til regionen.

Se Dodekanisos Seaways sine rutetider, priser og bestill Dodekanisos Seaways sine fergebilletter med directferries.no. Leter du etter en alternativ rute eller et annet fergeselskap? Slapp helt av, vi sammenligner Dodekanisos Seaways med alternative fergeselskaper så vi kan hjelpe deg å velge.

Alle Dodekanisos Seaways ruter

Dodekanisos Seaways routes and ports

Dodekanisos Seaways kundeanmeldelser

  • "Cruise på Egeerhavet i frisk vind."

    Til tross for hvitoppede bølger er båten nesten presis til Kos. Effektiv av og innlossing og presis avgang. Koser oss på dekket i sola mens sjøsprøyten nå og da slår over oss. Nissyros, Tilos på den ene sida og Tyrkia på den andre over hvite bølger. De fleste sitter i ro inne. Rene salonger og toaletter. Bare inne en kort tur og kjøper sandwich og cola før vi finner plassen vår på dekk og kommer trygt og presis fram til Rhodos  nesten presis

    Les mer Les mindre
  • "Flott tur!"

    Flott tur over havet til Patmos. Hyggelig og flink betjening. Alt fungerte utmerket!

    Les mer Les mindre

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.