Symi til Kos Ferge

Symi Kos fergeruten knytter Dodekanesene med Dodekanesene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 4 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 2 timer 10 minutter mens Dodekanisos Seaways servicen seiler pop til 7 avganger ukentlig med en seiltid fra 1 time 25 min.

Det er 11 Uke overfarter på Symi Kos ruten mellom Dodekanesene og Dodekanesene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Symi - Kos Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 4 Ukentlige Avganger 2 t 10 min
    • Få pris
  • Dodekanisos Seaways
    • 7 Ukentlige Avganger 1 time 25 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Symi Kos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Symi Kos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Kos Guide

Kos er en gresk øy som ligger i Egeerhavet på den sørlige siden av øya Kalymnos og den nordlige delen av øya Nisyros. Øya, som bare ligger 5 km fra den tyrkiske kysten, er den tredje største av Dodekanesene. Kos er et velkjent og populært feriemål, og her kan man nyte øyas strender. Kos var en av de første greske øyene, som anerkjente fordelen av turisme og som et resultat ble mange hotell bygget langs øyas strender og sandete kystlinje i sør og øst. Sykling er en populær aktivitet på Kos, siden øyas terreng er flatt og fordi det er mange sykkelleie forretninger på hele øya, samt dedikert sykkelstier mellom noen av de større hotellene.
Det er en daglig fergeforbindelse mellom Kos og Pireus, samt mellom Kos og resten av Dodekanesene, øyene i det nordlige Egeerhavet og Tyrkia.