Kos til Rhodos Ferge

Kos Rhodos fergeruten knytter Dodekanesene med Dodekanesene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 9 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 2 timer 45 minutter mens Dodekanisos Seaways servicen seiler pop til 9 avganger ukentlig med en seiltid fra 2 t 5 min.

Det er 18 Uke overfarter på Kos Rhodos ruten mellom Dodekanesene og Dodekanesene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Kos - Rhodos Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 9 Ukentlige Avganger 2 t 45 min
    • Få pris
  • Dodekanisos Seaways
    • 9 Ukentlige Avganger 2 t 5 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Kos Rhodos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Kos Rhodos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Kos Guide

Den greske øya Kos er del av Dodekanesene, og ligger omkring 4 km fra kysten i Bodrum i Tyrkia. Øya er omkring 40 km lang og 8 km bred og har en rekke byer og landsbyer. Den største byen og havn kalles også Kos, og øyas andre landsbyer inkluderer Kefalos, Tingaki, Kardamena, Mastihari, Antimachia, Marmari og Pyli. Det er masse å gjøre her i Kos by. Det er masse av restauranter, bar og klubber i byen, noe som har gjort øya til et populært feriested.

Det er daglige fergeforbindelser mellom Kos og Piræus, samt fergeforbindelser mellom Kos og resten av Dodekanesene.

Rhodos Guide

Den greske øya Rhodos er den største av Dodekanesene og er populær blant turister, særlig fordi den nyter omkring 300 solskinnsdager i året. Øya ligger i den østlige delen av Egeerhavet, nord av øta Kreta og sørøst for Athen. Øya har alle fasilitetene til å gjøre den til et populært turistmål med en vakker kystlinje, masse av kultur og et livlig natteliv.

Øyas største by, Rhodos Town, er mye sjarmerende og besøkender vil se enorme middelalderske befestninger og smale smug som er fulle av karakter. Øyas strender er nok den største attraksjonen og grunn til at den er så populær. Mange av strendene ligger på den østlige bredden og Lindos skille seg ut, da den tilbyr den beste strekningen av sand og småsteiner, og er tett på Megali Paralia.

Det er daglige fergeforbindelser fra Rhodos til Pireus. Om sommeren er det også fergeforbindelser til resten av Dodekanesene, samt Kreta og Kykladene.