blue_star_ferries_blue_star_1

Blue Star 1

Drevet av Blue Star FerriesKatapola Kos, Katapola Patmos, Katapola Pireus, Katapola Rhodos, Kos Leros, Kos Patmos, Kos Pireus, Kos Rhodos, Leros Patmos, Leros Pireus, Leros Rhodos, Leros Syros, Patmos Pireus, Patmos Rhodos, Patmos Syros, Pireus Rhodos, Pireus Syros, Rhodos Syros & Rhodos Tilos ruter

Blue Star 1 tilbyr alle de vanlige lugar typer, man kan forvente på en ferge, og det er både lugarer med og uten vindu, handikapvennlige lugarer og kjæledyr lugarer. Utover disse, er det en unik klasse kalt ”PURE CABIN”, som er behandlet med en banebrytende prosess som renser luften og gir den ultimate komforten for dem som er følsomme overfor luftbårne partikler, slik som astma og allergiker.

Lugar/seter om bord

Blue Star 1 tilbyr alle de vanlige lugar typer, man kan forvente på en ferge, og det er både lugarer med og uten vindu, handikapvennlige lugarer og kjæledyr lugarer. Utover disse, er det en unik klasse kalt ”PURE CABIN”; som er behandlet med en banebrytende prosess som renser luften og gir den ultimate komforten for dem som er følsomme overfor luftbårne partikler, slik som astma og allergikere.

Ytterligere fasiliteter om bord

Det er internett adgang tilgjengelig i visse områder på fergen, heveautomat, mynttelefon og kenneler til kjæledyret ditt.

Merk: Selv om vi har gjort oss stor umake for å gjøre vår Blue Star 1 guide så nøyaktig som mulig kan fasiliteter, tjenester og underholdning om bord variere avhengig av dato og årstid. Nevnte fasiliteter kan endres uten varsel og fergeselskapet forbeholder seg retten til å drive andre skip enn dem som nevnes under reservasjonen uten forutgående varsel.

Les mer Les mindre

Blue Star 1 anmeldelser

Det er i øyeblikket ingen anmeldelser tilgjengelige for dette skipet. Sjekk vennligst igjen senere!