blue_star_ferries_blue_horizon

Blue Horizon

Drevet av Blue Star FerriesPireus Heraklion ruten

Blue Horizon er en bil- og passasjerferge, som drives av det greske fergeselskapet Blue Star Ferries i samarbeid med Superfast Ferries. Blue Horizon ble bygget i 1987 og kan bære opp til 1497 passasjerer og 780 kjøretøyer. Det er ingen mangel på fasiliteter om bord, som inkluderer område med videospill, sitteplasser, to restauranter, kafe og svært mer, slik at du er garantert å være underholdt under hele overfarten din.

Mat og drikke om bord

Det er et stort utvalg av mat å velge fra om bord. Du kan enten spise i a la carte restauranten, eller hvis du foretrekker fast food, så er Goody’s stedet for deg.Hvis du ikke er sulten og bare foretrekker en snack, så kan du nyte bar på det åpne dekket, hvorfra det er vakker utsikt over havet.

Tilgjengelighet

Det er internett adgang på visse områder av fergen, heveautomat, mynttelefon og kenneler til kjæledyret ditt.

Merk: Selv om vi har gjort oss stor umake for å gjøre vår Blue Horizon guide så nøyaktig som mulig kan fasiliteter, tjenester og underholdning om bord variere avhengig av dato og årstid. Nevnte fasiliteter kan endres uten varsel og fergeselskapet forbeholder seg retten til å drive andre skip enn dem som nevnes under reservasjonen uten forutgående varsel.

Les mer Les mindre

Blue Horizon anmeldelser

Det er i øyeblikket ingen anmeldelser tilgjengelige for dette skipet. Sjekk vennligst igjen senere!