blue_star_ferries_blue_star_paros

Blue Star Paros

Drevet av Blue Star FerriesIos Naxos, Ios Paros, Mykonos Naxos, Mykonos Pireus, Mykonos Rafina, Mykonos Syros, Mykonos Tinos, Naxos Paros, Naxos Rafina, Pireus Syros, Pireus Tinos & Syros Tinos ruter

Blue Star Paros ble bygget i Sør-Korea og levert til Blue Star Ferries i 2002, og har seilt mellom de greske øyene siden. Fergen kan bære opp til 1474 passasjerer og om bord finner man et utvalg av fasiliteter, inkludert lugarer, seter i behagelige salonger, gavebutikk, kafe og selvbetjening restaurant.

Mat og drikke om bord

Det er to primære steder om bord, hvor du kan kjøpe mat og drikkevarer. Flocafe, som tilbyr et utvalg av varme og kalde retter og drikkevarer, og Goody’s, som er Blue Star Paros hovedrestaurant, og tilbyr fast food.

Ytterligere fasiliteter om bord

Blue Horizon er en bil- og passasjerferge, som drives av det greske fergeselskapet Blue Star Ferries i samarbeid med Superfast Ferries. Blue Horizon ble bygget i 1987 og kan bære opp til 1497 passasjerer og 780 kjøretøyer. Det er ingen mangel på fasiliteter om bord, som inkluderer område med videospill, sitteplasser, to restauranter, kafe og svært mer, slik at du er garantert å være underholdt under hele overfarten din.

Merk: Selv om vi har gjort oss stor umake for å gjøre vår Blue Star Paros guide så nøyaktig som mulig kan fasiliteter, tjenester og underholdning om bord variere avhengig av dato og årstid. Nevnte fasiliteter kan endres uten varsel og fergeselskapet forbeholder seg retten til å drive andre skip enn dem som nevnes under reservasjonen uten forutgående varsel.

Les mer Les mindre

Om bord Blue Star Paros

blue_star_ferries_blue_star_paros_cafe blue_star_ferries_blue_star_paros_economy_seating blue_star_ferries_blue_star_paros_goodys

Blue Star Paros anmeldelser

Det er i øyeblikket ingen anmeldelser tilgjengelige for dette skipet. Sjekk vennligst igjen senere!