Kos til Kalymnos Ferge

Kos Kalymnos fergeruten knytter Dodekanesene med Dodekanesene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 5 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 45 Minutter mens Dodekanisos Seaways servicen seiler pop til 11 avganger ukentlig med en seiltid fra 35 min.

Det er 16 Uke overfarter på Kos Kalymnos ruten mellom Dodekanesene og Dodekanesene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Kos - Kalymnos Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 5 Ukentlige Avganger 45 min
    • Få pris
  • Dodekanisos Seaways
    • 11 Ukentlige Avganger 35 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Kos Kalymnos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Kos Kalymnos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Kos Guide

Den greske øya Kos er del av Dodekanesene, og ligger omkring 4 km fra kysten i Bodrum i Tyrkia. Øya er omkring 40 km lang og 8 km bred og har en rekke byer og landsbyer. Den største byen og havn kalles også Kos, og øyas andre landsbyer inkluderer Kefalos, Tingaki, Kardamena, Mastihari, Antimachia, Marmari og Pyli. Det er masse å gjøre her i Kos by. Det er masse av restauranter, bar og klubber i byen, noe som har gjort øya til et populært feriested.

Det er daglige fergeforbindelser mellom Kos og Piræus, samt fergeforbindelser mellom Kos og resten av Dodekanesene.

Kalymnos Guide

Den greske øya Kalymnos ligger i det sørøstlige Egeerhavet mellom øyene Kos og Leros, og er del av Dodekansene. Øya er ganske liten med et areal på bare 100 km2, men på tross av dette er det den fjerde største øya i Dodekanesene. Øyas havn har endret seg gjennom historien sin. Den ble først navngitt Kalynda, så Kalymna og så endlig, Kalymnos. Øyas hovedstad er Pothys, selv om de fleste av innbyggene dens bor i Chora, som er øyas nest største by.

Det er hyppige fergeforbindelser til Kykladene, Samos og om sommeren, til Chios, Mytilini og Thessaloniki.