Anem Ferries

Anem Ferries tilbyr fergetjenester til og fra Kalymnos og Mastichari (Kos), som forbinder to av de vakreste destinasjonene på Dodekanesene.

The Anonymous Shipping Company of Mastichari (ANEM) startet sin virksomhet i 1990, og siden da har de tilbudt daglige tjenester mellom Kalymnos og Kos, og deres hovedmål har alltid vært å sørge for sikkerhet og pålitelighet for lokalbefolkningen og internasjonale turister som ønsker å besøke de to øyene. De opererer med ett skip, Olympios Zeus, som transporterer kundene trygt mellom de to vakre øyene i Dodekanesene på under én time.

Passasjerer som reiser med Anem Ferries kan nyte en fantastisk utsikt over Egeerhavet fra det åpne dekket. Det er også rikelig med komfortable sitteplasser under dekk, med vennlig personale for hånden for å holde deg fornøyd gjennom hele turen.

Anem Ferries har avgang fra både havnen i Mastichari på Kos og havnen i Kalymnos. Disse to kystbyene er svært populære for turister som ønsker å utforske øyene i Hellas, og de er så lett tilgjengelige.

Direct Ferries sammenligner fergeruter og priser basert på dine søkekriterier. På denne måten kan du sammenligne Anem Ferries sine produkter med andre fergeselskapers ruter og priser, i ett enkelt søk. Sammenlign Anem Ferries sine fergeruter og priser nå med alternative fergeselskaper før du bestiller billetten din. Slik sikrer du at du finner det beste tilbudet for turen din.

Les mer Les mindre

Anem Ferries sine ruter og havner

Alle Anem Ferries ruter