Nisyros til Kos Ferge

Nisyros Kos fergeruten knytter Dodekanesene med Dodekanesene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 2 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 1 time 5 minutter mens Dodekanisos Seaways servicen seiler pop til 2 avganger ukentlig med en seiltid fra 50 min.

Det er 4 Uke overfarter på Nisyros Kos ruten mellom Dodekanesene og Dodekanesene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Nisyros - Kos Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 2 Ukentlige Avganger 1 time 5 min
    • Få pris
  • Dodekanisos Seaways
    • 2 Ukentlige Avganger 50 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Nisyros Kos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Nisyros Kos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Nisyros Guide

Øya Nisyros er beliggende i Dodekansene i Egeerhavet mellom de nærliggende øyene Kos og Tilos. Øyas kyst har et par sandstrender, som generelt ligger på den nordøstlige dleen av øya, men generelt er Nisyros kyst preget av steinete strender. Øyas vulkan er aktiv, men heldigvis for turister, går den ikke i utbrudd og Fumaroles kan finnes på kratrene.

Fra øyas havn er det fergeforbindelser til de andre øyene i Dodekanesene. Det er også fergeforbindelser til Kykladene og Kreta, men som regel via en annen øy.

Kos Guide

Kos er en gresk øy som ligger i Egeerhavet på den sørlige siden av øya Kalymnos og den nordlige delen av øya Nisyros. Øya, som bare ligger 5 km fra den tyrkiske kysten, er den tredje største av Dodekanesene. Kos er et velkjent og populært feriemål, og her kan man nyte øyas strender. Kos var en av de første greske øyene, som anerkjente fordelen av turisme og som et resultat ble mange hotell bygget langs øyas strender og sandete kystlinje i sør og øst. Sykling er en populær aktivitet på Kos, siden øyas terreng er flatt og fordi det er mange sykkelleie forretninger på hele øya, samt dedikert sykkelstier mellom noen av de større hotellene.
Det er en daglig fergeforbindelse mellom Kos og Pireus, samt mellom Kos og resten av Dodekanesene, øyene i det nordlige Egeerhavet og Tyrkia.