Kalymnos til Pythagorio Ferge

Kalymnos Pythagorio fergeruten knytter Dodekanesene med Samos. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Dodekanisos Seaways. Det er opp til 3 avganger Uke med seiltid fra ca. 3 timer 15 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Kalymnos Pythagorio fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Kalymnos - Pythagorio Fergeselskaper

  • Dodekanisos Seaways
    • 3 Ukentlige Avganger 3 t 15 min
    • Få pris

Kalymnos Guide

Den greske øya Kalymnos er del av Dodekanesene og ligger i det sørøstlige Egeerhavet, vest for Bodrum halvøy mellom de greske øyene Kos og Leros. Kos er omkring 12 km sør av Kalymnos og Leros er omkring 2 km nord. Etter øyene Kos og Rhodos, er Kalymnos den tredje mest folkerike øya i Dodekanesene og er kjent for sin velhavende befolkning.

Øyas terreng er preget av mange fjell og en kystlinje med beskyttet bukter.

Øyas hovedstad heter Pothia og er også hjemsted for øyas havn. Det er en fargerik by som er spredt utover foten og skråninger av to bretter og dalen mellom dem. Det er regelmessige fergeforbindelser til Piræus, Rhodos, Samos og de andre øyene i Dodekanesene og Kykladene.