Nisyros til Rhodos Ferge

Nisyros Rhodos fergeruten knytter Dodekanesene med Dodekanesene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 2 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 3 timer 35 minutter mens Dodekanisos Seaways servicen seiler pop til 2 avganger ukentlig med en seiltid fra 2 t 40 min.

Det er 4 Uke overfarter på Nisyros Rhodos ruten mellom Dodekanesene og Dodekanesene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Nisyros - Rhodos Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 2 Ukentlige Avganger 3 t 35 min
    • Få pris
  • Dodekanisos Seaways
    • 2 Ukentlige Avganger 2 t 40 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Nisyros Rhodos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Nisyros Rhodos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Nisyros Guide

Øya Nisyros er beliggende i Dodekansene i Egeerhavet mellom de nærliggende øyene Kos og Tilos. Øyas kyst har et par sandstrender, som generelt ligger på den nordøstlige dleen av øya, men generelt er Nisyros kyst preget av steinete strender. Øyas vulkan er aktiv, men heldigvis for turister, går den ikke i utbrudd og Fumaroles kan finnes på kratrene.

Fra øyas havn er det fergeforbindelser til de andre øyene i Dodekanesene. Det er også fergeforbindelser til Kykladene og Kreta, men som regel via en annen øy.

Rhodos Guide

Den greske øya Rhodos er den største av Dodekanesene og er populær blant turister, særlig fordi den nyter omkring 300 solskinnsdager i året. Øya ligger i den østlige delen av Egeerhavet, nord av øta Kreta og sørøst for Athen. Øya har alle fasilitetene til å gjøre den til et populært turistmål med en vakker kystlinje, masse av kultur og et livlig natteliv.

Øyas største by, Rhodos Town, er mye sjarmerende og besøkender vil se enorme middelalderske befestninger og smale smug som er fulle av karakter. Øyas strender er nok den største attraksjonen og grunn til at den er så populær. Mange av strendene ligger på den østlige bredden og Lindos skille seg ut, da den tilbyr den beste strekningen av sand og småsteiner, og er tett på Megali Paralia.

Det er daglige fergeforbindelser fra Rhodos til Pireus. Om sommeren er det også fergeforbindelser til resten av Dodekanesene, samt Kreta og Kykladene.