Patmos til Kalymnos Ferge

Patmos Kalymnos fergeruten knytter Dodekanesene med Dodekanesene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 3 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 2 timer 15 minutter mens Dodekanisos Seaways servicen seiler pop til 3 ganger daglig med en seiltid fra 1 time 35 min.

Det er 24 Uke overfarter på Patmos Kalymnos ruten mellom Dodekanesene og Dodekanesene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Patmos - Kalymnos Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 3 Ukentlige Avganger 2 t 15 min
    • Få pris
  • Dodekanisos Seaways
    • 3 Daglige Avganger 1 time 35 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Patmos Kalymnos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Patmos Kalymnos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Patmos Guide

Den greske øya Patmos er beliggende i Egeerhavet og er del av Dodekanesene. Det er en av øygruppens nordligste øyer, og den ligger ut for Tyrkias vestkyst. Patmos hovedstad er Chora og havnen dens ligger i byen Skala. Øya er populær blant turister fra hele verden. Det er en vakker øy med tradisjonelle hvitkalkede hus, krystallklart vann, fremragende mat og et blomstrende natteliv.

Patmos har fergeforbindelser til Piræus, de andre øyene i Dodekanesene og til de andre øyene i Egeerhavet, sånn som Samos og Ikaria.

Kalymnos Guide

Den greske øya Kalymnos ligger i det sørøstlige Egeerhavet mellom øyene Kos og Leros, og er del av Dodekansene. Øya er ganske liten med et areal på bare 100 km2, men på tross av dette er det den fjerde største øya i Dodekanesene. Øyas havn har endret seg gjennom historien sin. Den ble først navngitt Kalynda, så Kalymna og så endlig, Kalymnos. Øyas hovedstad er Pothys, selv om de fleste av innbyggene dens bor i Chora, som er øyas nest største by.

Det er hyppige fergeforbindelser til Kykladene, Samos og om sommeren, til Chios, Mytilini og Thessaloniki.