Agios Kirikos til Kos Ferge

Agios Kirikos Kos fergeruten knytter Ikaria med Dodekanesene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Dodekanisos Seaways seiler opp til 2 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 3 timer 20 minutter mens Hellenic Seaways servicen seiler pop til 1 avganger ukentlig med en seiltid fra 5 t 45 min.

Det er 3 Uke overfarter på Agios Kirikos Kos ruten mellom Ikaria og Dodekanesene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Agios Kirikos - Kos Fergeselskaper

  • Dodekanisos Seaways
    • 2 Ukentlige Avganger 3 t 20 min
    • Få pris
  • Hellenic Seaways
    • 1 Ukentlig Avgang 5 t 45 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Agios Kirikos Kos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Agios Kirikos Kos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Agios Kirikos Guide

Agios Kirykos er en by og tidligere kommune på øya Ikaria i Det Egeiske Hav i Hellas. Øya har navnet sitt fra Icarus, sønn av Daedalus i den greske mytologien, som falt i havet i nærheten. Det Arkeologiske Museum som ligger i landsbyen Kamboss, står på en brett, som en gang var den gamle festningen Oinoe. Museet inneholder over 250 gjenstander, herunder neolittiske redskaper, leirkar, ler statuetter, søyler, mynter og utskårne gravsteiner.

Ikaria er knyttet til havnene i Piræus og Rafina. Man kan også besøke nærliggende kykladiske øyene Syros, Tinos, Mykonos og Andros. Der er også fergeforbindelser fra Ikaria til Rhodes.

Kos Guide

Kos er en gresk øy som ligger i Egeerhavet på den sørlige siden av øya Kalymnos og den nordlige delen av øya Nisyros. Øya, som bare ligger 5 km fra den tyrkiske kysten, er den tredje største av Dodekanesene. Kos er et velkjent og populært feriemål, og her kan man nyte øyas strender. Kos var en av de første greske øyene, som anerkjente fordelen av turisme og som et resultat ble mange hotell bygget langs øyas strender og sandete kystlinje i sør og øst. Sykling er en populær aktivitet på Kos, siden øyas terreng er flatt og fordi det er mange sykkelleie forretninger på hele øya, samt dedikert sykkelstier mellom noen av de større hotellene.
Det er en daglig fergeforbindelse mellom Kos og Pireus, samt mellom Kos og resten av Dodekanesene, øyene i det nordlige Egeerhavet og Tyrkia.