Patmos til Agios Kirikos Ferge

Patmos Agios Kirikos fergeruten knytter Dodekanesene med Ikaria og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Dodekanisos Seaways seiler opp til 2 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 55 Minutter mens Blue Star Ferries servicen seiler pop til 2 avganger ukentlig med en seiltid fra 1 time 35 min.

Det er 4 Uke overfarter på Patmos Agios Kirikos ruten mellom Dodekanesene og Ikaria. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Patmos - Agios Kirikos Fergeselskaper

  • Dodekanisos Seaways
    • 2 Ukentlige Avganger 55 min
    • Få pris
  • Blue Star Ferries
    • 2 Ukentlige Avganger 1 time 35 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Patmos Agios Kirikos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Patmos Agios Kirikos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Patmos Guide

Den greske øya Patmos er beliggende i Egeerhavet og er del av Dodekanesene. Det er en av øygruppens nordligste øyer, og den ligger ut for Tyrkias vestkyst. Patmos hovedstad er Chora og havnen dens ligger i byen Skala. Øya er populær blant turister fra hele verden. Det er en vakker øy med tradisjonelle hvitkalkede hus, krystallklart vann, fremragende mat og et blomstrende natteliv.

Patmos har fergeforbindelser til Piræus, de andre øyene i Dodekanesene og til de andre øyene i Egeerhavet, sånn som Samos og Ikaria.

Agios Kirikos Guide

Byen Agios Kirykos ligger på den greske øya Ikaria, i den nordlige delen av Det Egeisk Hav. Mange seilere og kapteiner bygget husene deres i Agios Kirykos, om er øyas hovedstad, noe som ga byen en en attisk følelse. Mange av utstillingene i det æakæologiske museet er blitt funnet på havbunnen og derfor fortsetter det nautiske temaet. Havet omkring øya er, ifølge myten, hvor sønnen av Daedalus landet da solen brant hans voks vinger.

Øyas terreng er hovedsakelig fjellrikt og dekket av trær. Radi Skoven, del av ordningen Natura 2000, anses for å være den eldste på Balkan.

Øya er tilgjengelig med båt fra havnene i Pireus og Kavala.