Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 3307 ruter og 697 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Ikaria

Ikaria er en gresk øy som ligger i Egeerhavet. Den største øyen i nærheten av Ikaria er Samos, som ligger omtrent tyve kilometer vest på sitt nærmeste punkt, mens i øst ligger øyene, Mykonos, Tinos og Andros.

Øya, Ikaria, er rundt førti kilometer lang, åtte km bred, og oppkalt etter Ikarus, som fløy for nær solen og styrtet i havet.

Ikaria har to hovedhavner, Agios Kirikos på sørkysten og Evdilos på nordsiden av øya. Ferger seiler fra fastlandet, samt fra en rekke havner på øyene i nærheten, som Samos, Lesvos, De Egeiske øyer og Kykladene.

Hvis du reiser fra fastlandet, så er Pireus (Athen) knutepunktet for videre reise til mange av de greske øyer, og har daglige avganger til begge havnene på Ikaria med en seiltid fra sju til ti timer. Man kan også reise fra Kavala som ligger på den nordøstlige kysten av Hellas. Disse fergerutene har sjeldnere avganger, og tar også lengre tid.

Ikaria har flere kyst- og fjellveier som tilbyr spektakulære kjøreturer. I sommersesongen så er det daglige bussforbindelser mellom hovedstaden og Therma, Faros, Evdilos, Armenistis og Raches. På disse strekningene er det flere små landsbyer som kan besøkes.

Ikaria er hjem til vakre og idylliske strender, og en av de mest kjente på øya er stranden, Seychellene, som ligger på den sørlige kysten. Andre populære strender er blant annet Yaliskari, Nas, Kampos og Mileopo. Seiling er naturligvis en populær aktivitet på øya, og det er mange muligheter for dagsturer, bading, snorkling og turer til nærliggende øyer.

For besøkende som er interessert i den rike og varierte historien på øya, så er det flere gamle ruiner, som Castle of Koskina, Temple of Artemis på Nas, og restene av de romerske badene i Therma. Ikaria har også flere museer dedikert til øya sin historie og kulturen til sine innbyggere. Disse inkluderer folk -og historiske museum, det arkeologiske museet i Kampos, og museene i folklore på Perdiki og Vrakades.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

 • Hellenic Seaways
  • Få pris
 • Dodekanisos Seaways
  • Få pris
 • Blue Star Ferries
  • Få pris

Ikaria anmeldelser

 • "Flott båt. Denne bør også Apollo bruke"

  Flott båt. Tok oss sikkert og behagelig over til Santorini fra Naxos

  Les mer Les mindre
 • "Blue Star Feios til Naxos"

  Bra.

  Les mer Les mindre
 • "Pireus til Naxos"

  Fin tur med Blue Star Ferries

  Les mer Les mindre
 • "Nice trips"

  Traveled two times with Direct Ferries this summer and was very pleased both times. They were on schedule both times and the crew was helpfull and serviceminded. Recommended!

  Les mer Les mindre

Ombord på fergene

Finn ut hvordan det er ombord på fergene før du reiser.

Fergeguider, videoer og anmeldelser​

Ruter og havner i Ikaria