Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 3493 ruter og 760 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Ikaria

Ikaria er en gresk øy som ligger i Egeerhavet. Den største øyen i nærheten av Ikaria er Samos, som ligger omtrent tyve kilometer vest på sitt nærmeste punkt, mens i øst ligger øyene, Mykonos, Tinos og Andros.

Øya, Ikaria, er rundt førti kilometer lang, åtte km bred, og oppkalt etter Ikarus, som fløy for nær solen og styrtet i havet.

Ikaria har to hovedhavner, Agios Kirikos på sørkysten og Evdilos på nordsiden av øya. Ferger seiler fra fastlandet, samt fra en rekke havner på øyene i nærheten, som Samos, Lesvos, De Egeiske øyer og Kykladene.

Hvis du reiser fra fastlandet, så er Pireus (Athen) knutepunktet for videre reise til mange av de greske øyer, og har daglige avganger til begge havnene på Ikaria med en seiltid fra sju til ti timer. Man kan også reise fra Kavala som ligger på den nordøstlige kysten av Hellas. Disse fergerutene har sjeldnere avganger, og tar også lengre tid.

Ikaria har flere kyst- og fjellveier som tilbyr spektakulære kjøreturer. I sommersesongen så er det daglige bussforbindelser mellom hovedstaden og Therma, Faros, Evdilos, Armenistis og Raches. På disse strekningene er det flere små landsbyer som kan besøkes.

Ikaria er hjem til vakre og idylliske strender, og en av de mest kjente på øya er stranden, Seychellene, som ligger på den sørlige kysten. Andre populære strender er blant annet Yaliskari, Nas, Kampos og Mileopo. Seiling er naturligvis en populær aktivitet på øya, og det er mange muligheter for dagsturer, bading, snorkling og turer til nærliggende øyer.

For besøkende som er interessert i den rike og varierte historien på øya, så er det flere gamle ruiner, som Castle of Koskina, Temple of Artemis på Nas, og restene av de romerske badene i Therma. Ikaria har også flere museer dedikert til øya sin historie og kulturen til sine innbyggere. Disse inkluderer folk -og historiske museum, det arkeologiske museet i Kampos, og museene i folklore på Perdiki og Vrakades.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

 • Hellenic Seaways
  • Få pris
 • Dodekanisos Seaways
  • Få pris
 • SeaJets
  • Få pris

Ikaria anmeldelser

 • "Naxos Piereus"

  Behagelig overfart 8, juli 2015. Renslig og pent. Sevice innstilt personale.

  Les mer Les mindre
 • "God tur"

  Vi booket online, og fant den ene reisen representant i Chora, Naos, som dispenserer Sea Jet billetter uten problemer. Turen var forholdsvis begivenhetsløs, en god ting! Vi seilte ½ time for sent, men inn- og utskipningen var velordnet og rask. Jeg ville bruke Sea Jet igjen.

  Les mer Les mindre
 • "Sea Jets - Heraklionog Thira (Santorini)"

  Effektiv og grei transport mellom Kreta og Santorini. Flott båt - bra comfort. Eneste negative momentet var billettkontoret åpningstid og avstand til kaia. Det ble litt stressende å hente billettene som var bestilt over internett - men personalet var hyggelige og serviceminded - så det gikk greit.

  Les mer Les mindre
 • "Naxos til Athen. "

  Vi reiste fra Naxos til Athen. Oppgradere til business class, det koster noen euro, men gir en veldig benhagelig reise. Få passasjerer og lite stress.

  Les mer Les mindre

Ombord på fergene

Finn ut hvordan det er ombord på fergene før du reiser.

Ferge guider, videoer og anmeldelser

Ruter og havner i Ikaria