Hellas

Slik bookes ferger fra Hellas til Ikaria

Det er ingen mangel på valgmuligheter når det kommer til ferge fra Hellas til Ikaria. Det er 3 fergeselskaper med samlet 39 fergeruter som knytter Fournoi til Agios Kirikos & Evdilos, Patmos til Agios Kirikos & Evdilos, Lipsi til Agios Kirikos & Evdilos, Kalymnos til Agios Kirikos , Kos til Agios Kirikos & Evdilos, Pythagorio til Agios Kirikos , Mykonos til Evdilos & Agios Kirikos, Fournoi til Agios Kirikos & Evdilos, Pireus til Evdilos & Agios Kirikos, Karlovassi til Agios Kirikos & Evdilos & Mykonos til Evdilos & Agios Kirikos.

Den raskeste ruten mellom Hellas og Ikaria er Fournoi til Agios Kirikos med en seiltid på ca. 20 Minutter. Med så mange ruter å velge imellom, gjør vi det lett og sammenligner alle tilsvarende ruter i en søkning, slik at du raskt kan finne det du ønsker.

Hellas Ikaria kart

Trykk her for kart

Ferger fra Hellas til Ikaria

Om Hellas:

Hellas er et land i Sør-Europa og har den 11. lengste kystlinjen i verden. Landet deler grenser med Albania, Makedonia, Bulgaria og Tyrkia, og har øyer i Egeerhavet, Det Joniske Hav og Middelhavet.

Fantastiske strender, hvitkalkede hus, historiske steder og solskinn gjør Hellas til ett av verdens mest populære turistmål.

Om Ikaria:

Ikaria er en gresk øy i det nordlige Egeerhavet, som ligger vest for Samos og sør for Chios.

I motsetning til andre greske øyer, er Ikaria forblitt tro mot tradisjonene sine og folkene dets, med avslappet turisme.

Bortsett fra strendene og den naturlige skjønnheten, er Ikarias også kjent som den greske øya av alderdom, hvor innbyggerne lever i gjennomsnit 10 år lengre enn resten av vest Europa.