Fournoi til Agios Kirikos Ferge

Fournoi Agios Kirikos fergeruten knytter De Egeiske Øyer med Ikaria og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Dodekanisos Seaways seiler opp til 1 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 20 Minutter mens Blue Star Ferries servicen seiler pop til 3 avganger ukentlig med en seiltid fra 20 min.

Det er 4 Uke overfarter på Fournoi Agios Kirikos ruten mellom De Egeiske Øyer og Ikaria. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Fournoi - Agios Kirikos Fergeselskaper

  • Dodekanisos Seaways
    • 1 Ukentlig Avgang 20 min
    • Få pris
  • Blue Star Ferries
    • 3 Ukentlige Avganger 20 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Fournoi Agios Kirikos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Fournoi Agios Kirikos ruten er for en bil og 1 passasjer.

Fournoi Guide

Fournoi er en øygruppe bestående av små greske øyer som ligger mellom øyene Ikaria, Samos og Patmos i Egeerhavet. Øyas største by, også kalt Fournoi, er også øyas hovedhavn. Den uspolerte øy er rik på historie og har mange fortidsminner plassert rundt omkring på øya, som kan dateres tilbake til forskjellige perioder. Mest populær blant besøkende er det gamle tempelet i Kamaria, det gamle stenbruddet Petrokopio og helligdommen til Poseidon ved Agia Triada. Den viktigste inntektskilden for øyas innbyggere er fiskeri, landbruk og selvfølgelig turisme. Det er en rekke vakre strender på øya, slik som Vlychada, Vitsilia, Petrokopio, Elidaki og Bali.

Agios Kirikos Guide

Byen Agios Kirykos ligger på den greske øya Ikaria, i den nordlige delen av Det Egeisk Hav. Mange seilere og kapteiner bygget husene deres i Agios Kirykos, om er øyas hovedstad, noe som ga byen en en attisk følelse. Mange av utstillingene i det æakæologiske museet er blitt funnet på havbunnen og derfor fortsetter det nautiske temaet. Havet omkring øya er, ifølge myten, hvor sønnen av Daedalus landet da solen brant hans voks vinger.

Øyas terreng er hovedsakelig fjellrikt og dekket av trær. Radi Skoven, del av ordningen Natura 2000, anses for å være den eldste på Balkan.

Øya er tilgjengelig med båt fra havnene i Pireus og Kavala.