Mytilene til Agios Kirikos Ferge

Mytilene Agios Kirikos fergeruten knytter Lesbos med Ikaria. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Blue Star Ferries. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 10 timer 20 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Mytilene Agios Kirikos fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Mytilene - Agios Kirikos Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 1 Ukentlig Avgang 10 t 20 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Mytilene Agios Kirikos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Mytilene Agios Kirikos ruten er for en bil og 1 passasjer.

Mytilene Guide

Den greske byen Mytilene er hovedstaden og havnen på den sørøstlige kysten av øya Lesbos, som ligger i det nordøstlige Egeerhavet. Byens opprinnelse går tilbake til det 11. århundret fr. Kr., og den har en rekke neo-klassiske bygninger, både offentlige og private.

Lesbos øy har et areal på omkring 1600 m2 km og har ca. 320 km kyststrekning, noe som gjør den til Hellas tredje største øy. Mytilini-smuget skiller øya fra det tyrkiske fastlandet.

Mytilene havn har ferger til de nærliggende øyene Lemnos, Chios og Ayvalik og til tider til Dikili i Tyrkia. Havnen tjener også Piræus, Athen og Thessaloniki på fastlandet.

Agios Kirikos Guide

Byen Agios Kirykos ligger på den greske øya Ikaria, i den nordlige delen av Det Egeisk Hav. Mange seilere og kapteiner bygget husene deres i Agios Kirykos, om er øyas hovedstad, noe som ga byen en en attisk følelse. Mange av utstillingene i det æakæologiske museet er blitt funnet på havbunnen og derfor fortsetter det nautiske temaet. Havet omkring øya er, ifølge myten, hvor sønnen av Daedalus landet da solen brant hans voks vinger.

Øyas terreng er hovedsakelig fjellrikt og dekket av trær. Radi Skoven, del av ordningen Natura 2000, anses for å være den eldste på Balkan.

Øya er tilgjengelig med båt fra havnene i Pireus og Kavala.