Kalymnos til Agios Kirikos Ferge

Kalymnos Agios Kirikos fergeruten knytter Dodekanesene med Ikaria og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Dodekanisos Seaways seiler opp til 2 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 2 timer 40 minutter mens Hellenic Seaways servicen seiler pop til 1 avganger ukentlig med en seiltid fra 4 t 20 min.

Det er 3 Uke overfarter på Kalymnos Agios Kirikos ruten mellom Dodekanesene og Ikaria. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Kalymnos - Agios Kirikos Fergeselskaper

  • Dodekanisos Seaways
    • 2 Ukentlige Avganger 2 t 40 min
    • Få pris
  • Hellenic Seaways
    • 1 Ukentlig Avgang 4 t 20 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Kalymnos Agios Kirikos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Kalymnos Agios Kirikos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Kalymnos Guide

Den greske øya Kalymnos er del av Dodekanesene og ligger i det sørøstlige Egeerhavet, vest for Bodrum halvøy mellom de greske øyene Kos og Leros. Kos er omkring 12 km sør av Kalymnos og Leros er omkring 2 km nord. Etter øyene Kos og Rhodos, er Kalymnos den tredje mest folkerike øya i Dodekanesene og er kjent for sin velhavende befolkning.

Øyas terreng er preget av mange fjell og en kystlinje med beskyttet bukter.

Øyas hovedstad heter Pothia og er også hjemsted for øyas havn. Det er en fargerik by som er spredt utover foten og skråninger av to bretter og dalen mellom dem. Det er regelmessige fergeforbindelser til Piræus, Rhodos, Samos og de andre øyene i Dodekanesene og Kykladene.

Agios Kirikos Guide

Byen Agios Kirykos ligger på den greske øya Ikaria, i den nordlige delen av Det Egeisk Hav. Mange seilere og kapteiner bygget husene deres i Agios Kirykos, om er øyas hovedstad, noe som ga byen en en attisk følelse. Mange av utstillingene i det æakæologiske museet er blitt funnet på havbunnen og derfor fortsetter det nautiske temaet. Havet omkring øya er, ifølge myten, hvor sønnen av Daedalus landet da solen brant hans voks vinger.

Øyas terreng er hovedsakelig fjellrikt og dekket av trær. Radi Skoven, del av ordningen Natura 2000, anses for å være den eldste på Balkan.

Øya er tilgjengelig med båt fra havnene i Pireus og Kavala.