Kos til Agios Kirikos Ferge

Kos Agios Kirikos fergeruten knytter Dodekanesene med Ikaria og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Dodekanisos Seaways seiler opp til 2 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 3 timer 20 minutter mens Hellenic Seaways servicen seiler pop til 1 avganger ukentlig med en seiltid fra 5 t 35 min.

Det er 3 Uke overfarter på Kos Agios Kirikos ruten mellom Dodekanesene og Ikaria. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Kos - Agios Kirikos Fergeselskaper

  • Dodekanisos Seaways
    • 2 Ukentlige Avganger 3 t 20 min
    • Få pris
  • Hellenic Seaways
    • 1 Ukentlig Avgang 5 t 35 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Kos Agios Kirikos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Kos Agios Kirikos ruten er for en bil og 1 passasjer.

Kos Guide

Den greske øya Kos er del av Dodekanesene, og ligger omkring 4 km fra kysten i Bodrum i Tyrkia. Øya er omkring 40 km lang og 8 km bred og har en rekke byer og landsbyer. Den største byen og havn kalles også Kos, og øyas andre landsbyer inkluderer Kefalos, Tingaki, Kardamena, Mastihari, Antimachia, Marmari og Pyli. Det er masse å gjøre her i Kos by. Det er masse av restauranter, bar og klubber i byen, noe som har gjort øya til et populært feriested.

Det er daglige fergeforbindelser mellom Kos og Piræus, samt fergeforbindelser mellom Kos og resten av Dodekanesene.

Agios Kirikos Guide

Byen Agios Kirykos ligger på den greske øya Ikaria, i den nordlige delen av Det Egeisk Hav. Mange seilere og kapteiner bygget husene deres i Agios Kirykos, om er øyas hovedstad, noe som ga byen en en attisk følelse. Mange av utstillingene i det æakæologiske museet er blitt funnet på havbunnen og derfor fortsetter det nautiske temaet. Havet omkring øya er, ifølge myten, hvor sønnen av Daedalus landet da solen brant hans voks vinger.

Øyas terreng er hovedsakelig fjellrikt og dekket av trær. Radi Skoven, del av ordningen Natura 2000, anses for å være den eldste på Balkan.

Øya er tilgjengelig med båt fra havnene i Pireus og Kavala.