Karlovassi til Agios Kirikos Ferge

Karlovassi Agios Kirikos fergeruten knytter Samos med Ikaria. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Blue Star Ferries. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time 20 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Karlovassi Agios Kirikos fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Karlovassi - Agios Kirikos Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 2 Ukentlige Avganger 1 time 20 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Karlovassi Agios Kirikos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Karlovassi Agios Kirikos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Karlovassi Guide

Den greske byen Karlovassi ligger på øya Samos, som ligger i det nordlige egeiske havet. Byen ligger på den nordlige siden av øya, og har en lang historie av erhver og kultur. Faktisk var byen for sitt garveri og tobakk industri inntil det 20. århundret. Byens Tannery Museum inneholder skjermer som viser byens lange historie i garveri som daterer tilbake til oldtiden. På skjermene vil besøkende se de verktøyene og metoder som ble brukt. Hvis man er interesseret i arkitektur, har byen mange neo-klassiske palé, som kan ses sammen med restene av de store steiner fabrikker på ”Ormos”.

Fra havnen er det fergeforbindelser til andre øyer og til det greske fastlandet. Reisemål inkluderer Piræus, Chios, Fournoi, Agious, Kirikos, Evdilos, Syros og Kavala.

Agios Kirikos Guide

Byen Agios Kirykos ligger på den greske øya Ikaria, i den nordlige delen av Det Egeisk Hav. Mange seilere og kapteiner bygget husene deres i Agios Kirykos, om er øyas hovedstad, noe som ga byen en en attisk følelse. Mange av utstillingene i det æakæologiske museet er blitt funnet på havbunnen og derfor fortsetter det nautiske temaet. Havet omkring øya er, ifølge myten, hvor sønnen av Daedalus landet da solen brant hans voks vinger.

Øyas terreng er hovedsakelig fjellrikt og dekket av trær. Radi Skoven, del av ordningen Natura 2000, anses for å være den eldste på Balkan.

Øya er tilgjengelig med båt fra havnene i Pireus og Kavala.