Karlovassi til Evdilos Ferge

Karlovassi Evdilos fergeruten knytter Samos med Ikaria og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. SeaJets seiler opp til 2 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 1 time 25 minutter mens Hellenic Seaways servicen seiler pop til 4 avganger ukentlig med en seiltid fra 1 time 5 min.

Det er 6 Uke overfarter på Karlovassi Evdilos ruten mellom Samos og Ikaria. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Karlovassi - Evdilos Fergeselskaper

  • SeaJets
    • 2 Ukentlige Avganger 1 time 25 min
    • Få pris
  • Hellenic Seaways
    • 4 Ukentlige Avganger 1 time 5 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Karlovassi Evdilos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Karlovassi Evdilos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Karlovassi Guide

Den greske byen Karlovassi ligger på øya Samos, som ligger i det nordlige egeiske havet. Byen ligger på den nordlige siden av øya, og har en lang historie av erhver og kultur. Faktisk var byen for sitt garveri og tobakk industri inntil det 20. århundret. Byens Tannery Museum inneholder skjermer som viser byens lange historie i garveri som daterer tilbake til oldtiden. På skjermene vil besøkende se de verktøyene og metoder som ble brukt. Hvis man er interesseret i arkitektur, har byen mange neo-klassiske palé, som kan ses sammen med restene av de store steiner fabrikker på ”Ormos”.

Fra havnen er det fergeforbindelser til andre øyer og til det greske fastlandet. Reisemål inkluderer Piræus, Chios, Fournoi, Agious, Kirikos, Evdilos, Syros og Kavala.

Evdilos Guide

Den greske byen Evdilos ligger på den nordlige delen av øya Ikaria, som ligger i den nordlige delen av det egeisk hav. Byen, som var amfiteater, ble først bygget etter avslutningen av piratangrep på øya. Byen var øyas midlertidige hovedstad før Agios Kirikos ble erklært hovedstaden under den annen tyrkiske okkupasjon mellom 1834 –-1912. Byens navn betyr ”fri og åpen horisont”. I dag er byen hjemsted for øyas annen havn og er sentrum for de nordlige, sentrale og vestlige deler av øya. Sammen med Arethouse, Dafni, Karavostamo, Manganitis og Frandato, utgjør byen samfunnet av Evdilos, som har omkring 2400 faste innbyggere.

Øyas terreng er preget av fjell, deilig elver og spektakulære kløfter, og er populær blant vandrere. Men øya har også noen deilige sand- og steinstrender, hvorav noen er avsondret og vanskelig tilgjengelige, selv i bil.