De Egeiske Øyer

Slik bookes ferger fra De Egeiske Øyer til Ikaria

Det er ingen mangel på valgmuligheter når det kommer til ferge fra De Egeiske Øyer til Ikaria. Det er 2 fergeselskaper med samlet 11 fergeruter som knytter Fournoi til Agios Kirikos & Evdilos, Pythagorio til Agios Kirikos , Fournoi til Agios Kirikos & Evdilos, Vathi til Agios Kirikos & Evdilos, Chios til Agios Kirikos & Evdilos, Limnos (Myrina) til Agios Kirikos & Evdilos, Mytilene til Agios Kirikos & Evdilos, Chios til Agios Kirikos & Evdilos, Limnos (Myrina) til Agios Kirikos & Evdilos & Mytilene til Agios Kirikos & Evdilos.

Den raskeste ruten mellom De Egeiske Øyer og Ikaria er Fournoi til Agios Kirikos med en seiltid på ca. 20 Minutter. Med så mange ruter å velge imellom, gjør vi det lett og sammenligner alle tilsvarende ruter i en søkning, slik at du raskt kan finne det du ønsker.

De Egeiske Øyer Ikaria kart

Trykk her for kart

Om De Egeiske Øyer:

De egeiske øyer ligger i Egeerhavet, mellom sør og østsiden av fastlands-Hellas og vestsiden av Tyrkia.

Det store området som dekkes av de egeiske øyer omfatter Kykladene, Dodekanesene, Nord-egeiske øyer, de Saroniske øyer, Sporadene, Kreta og de joniske øyer og Euboea. Øygruppen omfatter noen av de mest populære feriemålene som Kreta, Lemnos, Lesvos, Chios, Samos og Rhodos.

De egeiske øyer blir ofte sett på som den viktigste for gresk kultur og tradisjon. I tillegg til det åpenbare appellerende, sol og sand. Besøkende er tiltrukket av de tradisjonelle landsbyene hvitkalkede hus, så vel som de imponerende monumentene fra den forhistoriske sivilisasjonen som blomstret her.

Ferger er den primære metoden for å reise rundt øyene, og gjør det enkelt å komme seg rundt regionen.

Om Ikaria:

Ikaria er en gresk øy i det nordlige Egeerhavet, som ligger vest for Samos og sør for Chios.

I motsetning til andre greske øyer, er Ikaria forblitt tro mot tradisjonene sine og folkene dets, med avslappet turisme.

Bortsett fra strendene og den naturlige skjønnheten, er Ikarias også kjent som den greske øya av alderdom, hvor innbyggerne lever i gjennomsnit 10 år lengre enn resten av vest Europa.