Dodekanesene

Slik bookes ferger fra Dodekanesene til Ikaria

Det er flere fergeoverfarter fra Dodekanesene til Ikaria. Ferger knytter pt. 10 havner på Dodekanesene med 1 havn på Ikaria.

Det er 26 avganger ukentlig på 10 fergeruter som leveres av 2 fergeselskaper, inkludert Dodekanisos Seaways & Hellenic Seaways. Den kortest overfart tar omkring 55 Minutter (Patmos til Agios Kirikos ).

Dette er en generell oversikt over de tjenestene som tilbys mellom Dodekanesene og Ikaria. For oppdatert informasjon, bruk vår Pris-søk.

Dodekanesene Ikaria kart

Trykk her for kart

Om Dodekanesene:

Dodekansene er en gruppe på 12 greske øyer og 150 mindre øyer i Det Egeiske Hav, som markerer den østlige enden på Kretahavet. Øyene hører til den sørlige Sporadene øygruppe, og har en rikt historie med bysantinske kirker og middelalderske borger.

Den største og mest kjente øya i gruppen er Rhoodos, som også har den mest historiske betydningen som øygruppens historiske hovedstad.

Om Ikaria:

Ikaria er en gresk øy i det nordlige Egeerhavet, som ligger vest for Samos og sør for Chios.

I motsetning til andre greske øyer, er Ikaria forblitt tro mot tradisjonene sine og folkene dets, med avslappet turisme.

Bortsett fra strendene og den naturlige skjønnheten, er Ikarias også kjent som den greske øya av alderdom, hvor innbyggerne lever i gjennomsnit 10 år lengre enn resten av vest Europa.