Dodekanesene

Slik bookes ferger fra Dodekanesene til Ikaria

Det er ingen mangel på valgmuligheter når det kommer til ferge fra Dodekanesene til Ikaria. Det er 3 fergeselskaper med samlet 18 fergeruter som knytter Patmos til Agios Kirikos & Evdilos, Lipsi til Agios Kirikos & Evdilos, Leros til Agios Kirikos , Kalymnos til Agios Kirikos , Kos til Agios Kirikos & Evdilos, Patmos til Agios Kirikos & Evdilos, Lipsi til Agios Kirikos & Evdilos, Leros til Agios Kirikos , Kalymnos til Agios Kirikos , Kos til Agios Kirikos & Evdilos & Kastelorizo til Agios Kirikos & Evdilos.

Den raskeste ruten mellom Dodekanesene og Ikaria er Patmos til Agios Kirikos med en seiltid på ca. 55 Minutter. Med så mange ruter å velge imellom, gjør vi det lett og sammenligner alle tilsvarende ruter i en søkning, slik at du raskt kan finne det du ønsker.

Dodekanesene Ikaria kart

Trykk her for kart

Om Dodekanesene:

Dodekansene er en gruppe på 12 greske øyer og 150 mindre øyer i Det Egeiske Hav, som markerer den østlige enden på Kretahavet. Øyene hører til den sørlige Sporadene øygruppe, og har en rikt historie med bysantinske kirker og middelalderske borger.

Den største og mest kjente øya i gruppen er Rhoodos, som også har den mest historiske betydningen som øygruppens historiske hovedstad.

Om Ikaria:

Ikaria er en gresk øy i det nordlige Egeerhavet, som ligger vest for Samos og sør for Chios.

I motsetning til andre greske øyer, er Ikaria forblitt tro mot tradisjonene sine og folkene dets, med avslappet turisme.

Bortsett fra strendene og den naturlige skjønnheten, er Ikarias også kjent som den greske øya av alderdom, hvor innbyggerne lever i gjennomsnit 10 år lengre enn resten av vest Europa.