Kykladene

Slik bookes ferger fra Kykladene til Ikaria

Det er 4 fergeruter mellom Kykladene og Ikaria med 12 avganger ukentlig. Blue Star Ferries leverer 4 ruter, Mykonos til Evdilos seiler 5 avganger ukentlig, Mykonos til Agios Kirikos omkring 2 ganger ukentlig, Syros til Agios Kirikos omkring 1 gang ukenlig & Syros til Evdilos omkring 4 ganger ukentlig.

Regelmessigheten og varigheten av overfarter kan variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du bruker pris-søk vår for overfarter fra Kykladene til Ikaria for å sjekke informasjon.

Kykladene Ikaria kart

Trykk her for kart

Om Kykladene:

Kykladene er den meste berømte øygruppen i Det Egeiske Hav. Øygruppen ligger sørøst for det greske fastlandet, og består av noen av de vakreste øyene i verden. Navnet ”Kykladene” betyr ”sirkulære øyer”, og henviser til formen av øygruppen.

Både lokale grekere og utenlandske turister drar til Kykladene hvert år, for å nyte den blendende solen og krystallblått vann i dette paradise.

Om Ikaria:

Ikaria er en gresk øy i det nordlige Egeerhavet, som ligger vest for Samos og sør for Chios.

I motsetning til andre greske øyer, er Ikaria forblitt tro mot tradisjonene sine og folkene dets, med avslappet turisme.

Bortsett fra strendene og den naturlige skjønnheten, er Ikarias også kjent som den greske øya av alderdom, hvor innbyggerne lever i gjennomsnit 10 år lengre enn resten av vest Europa.