Kykladene

Slik bookes ferger fra Kykladene til Ikaria

Det er flere fergeoverfarter fra Kykladene til Ikaria. Ferger knytter pt. 3 havner på Kykladene med 2 havner på Ikaria.

Det er 13 avganger ukentlig på 5 fergeruter som leveres av 2 fergeselskaper, inkludert Blue Star Ferries & Hellenic Seaways. Den kortest overfart tar omkring 2 timer 5 minutter (Mykonos til Evdilos ).

Dette er en generell oversikt over de tjenestene som tilbys mellom Kykladene og Ikaria. For oppdatert informasjon, bruk vår Pris-søk.

Kykladene Ikaria kart

Trykk her for kart

Om Kykladene:

Kykladene er den meste berømte øygruppen i Det Egeiske Hav. Øygruppen ligger sørøst for det greske fastlandet, og består av noen av de vakreste øyene i verden. Navnet ”Kykladene” betyr ”sirkulære øyer”, og henviser til formen av øygruppen.

Både lokale grekere og utenlandske turister drar til Kykladene hvert år, for å nyte den blendende solen og krystallblått vann i dette paradise.

Om Ikaria:

Ikaria er en gresk øy i det nordlige Egeerhavet, som ligger vest for Samos og sør for Chios.

I motsetning til andre greske øyer, er Ikaria forblitt tro mot tradisjonene sine og folkene dets, med avslappet turisme.

Bortsett fra strendene og den naturlige skjønnheten, er Ikarias også kjent som den greske øya av alderdom, hvor innbyggerne lever i gjennomsnit 10 år lengre enn resten av vest Europa.