Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 2676 ruter og 569 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Lesbos

Den frodige, grønne øy Lesbos (eller Lesvos) er en gresk øy beliggende i det nordøstlige hjørnet av Det Egeiske Hav og er en av de største øyene i Hellas.
Med et mildt middelhavsklima, er Lesbos en av de mest solrike greske øyene og likevel uberørt av masseturisme.
Lesbos er det perfekte stedet for dem som ønsker å opplevel det ekte Hellas.

Populære Fergeselskaper

 • Hellenic Seaways
  • Få pris

Lesbos anmeldelser

 • "Flyingcat til Skopolos"

  Jeg var svært imponert med Direct Ferries. Vår tid for utreisen ble endret, men vi fikk telefonisk beskjed før reisedatoen vår, og det ble også bekreftet med en sms. Dessverre var havet urolig og mann min og andre passasjerer led av sjøsyke. En av de ansatte leverte de nødvendige posene!

  Les mer Les mindre
 • "Seajet 2 er en god ferge, men ..... "

  Alltid forsinket! Et tilfelle kom fergen en time+ for sent! Ved alle tre leiligheter, var fergen forsinket. Fra Naxos til Sifnos, fra Sifnos til Folegandros og fra Folegandros til Amorgos. Jeg tror til og med de lokale grekene er klar over det. Det er en skam for selskapet! Håper at de kan rette opp på dette, særlig siden vi ikke engang reiste i høysesongen.

  Les mer Les mindre
 • "Enestående støtte, da fergen ble forsinket"

  Halvveis på reisen vår fra Hyrad til Pireus på Flying Dolphin, brøt fergen sammen, så vi nådde nesten ikke flyene våre tilbake til London. Det var en svært behagelig kvinnelig medarbeider, som unnskylte. Jeg kan ikke huske navnet hennes, men hun hjalp oss uhyrelik. Hun hjalp oss med å få bagasjen vor fra båten og løp med det for å møte sjåføren. Og vi nådde flyene våre. Takk!

  Les mer Les mindre
 • "Punktlig og effektiv service"

  Min mann og jeg reiste nylig fra Pireus til Syros med Hellenic og servicen deres var punktlig og effektiv. De leverer alle de tingene som kreves for en tre timers overfart. Gode punkter: papirløs innsjekking og masse av sitteplasser. Middelmådige punkter: bord sitteplassene var ubehagelige etter en stund – dårlig design. Alle offentlige meldinger var på gresk, litt slående når du har bruk for å vite når du kommer av båten, og du ikke snakker språket!

  Les mer Les mindre

Ombord på fergene

Finn ut hvordan det er ombord på fergene før du reiser.

Fergeguider, videoer og anmeldelser​

Ruter og havner i Lesbos