Limnos til Mytilene Ferge

Limnos Mytilene fergeruten knytter De Egeiske Øyer med Lesbos og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. SeaJets seiler opp til 2 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 2 timer 50 minutter mens Blue Star Ferries servicen seiler pop til 5 avganger ukentlig med en seiltid fra 5 t 10 min.

Det er 7 Uke overfarter på Limnos Mytilene ruten mellom De Egeiske Øyer og Lesbos. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Limnos - Mytilene Fergeselskaper

  • SeaJets
    • 2 Ukentlige Avganger 2 t 50 min
    • Få pris
  • Blue Star Ferries
    • 5 Ukentlige Avganger 5 t 10 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Limnos Mytilene priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Limnos Mytilene ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Mytilene Guide

Den antikke greske byen Mytilene er hovedstaden på øya Lesbos, som ligger i den nordøstlige delen av Egeerhavet, og er også hjemsted for øyas havn. Mytilene er bygget på syv bretter og overser Gateluzzi festning. Byen har et livlig natteliv og deilig hotell, restauranter og rekreative fasiliteter.
Populære attrasjoner i byen inkluderer Gateluzzi slott, kirken Agios Therapon med sin prektige kuppel og Statue of Liberty. Mange av byens beboere møtes i området omkring Sappho Square, og også omkring den nye sørlige havnen, hvor det er mange bar og kaféer.
Det er fergeforbindelser fra Mytilene til Lemnos, Chios, Ayvalik, Pireus og Thessaloniki.