De Egeiske Øyer

Slik bookes ferger fra De Egeiske Øyer til Lesbos

Det er flere fergeoverfarter fra De Egeiske Øyer til Lesbos. Ferger knytter pt. 5 havner i De Egeiske Øyer med 2 havner på Lesbos.

Det er 26 avganger ukentlig på 9 fergeruter som leveres av 3 fergeselskaper, inkludert SeaJets, Blue Star Ferries & Hellenic Seaways. Den kortest overfart tar omkring 2 timer 30 minutter (Mesta (Chios) til Sigri ).

Dette er en generell oversikt over de tjenestene som tilbys mellom De Egeiske Øyer og Lesbos. For oppdatert informasjon, bruk vår Pris-søk.

De Egeiske Øyer Lesbos kart

Trykk her for kart

Om De Egeiske Øyer:

De egeiske øyer ligger i Egeerhavet, mellom sør og østsiden av fastlands-Hellas og vestsiden av Tyrkia.

Det store området som dekkes av de egeiske øyer omfatter Kykladene, Dodekanesene, Nord-egeiske øyer, de Saroniske øyer, Sporadene, Kreta og de joniske øyer og Euboea. Øygruppen omfatter noen av de mest populære feriemålene som Kreta, Lemnos, Lesvos, Chios, Samos og Rhodos.

De egeiske øyer blir ofte sett på som den viktigste for gresk kultur og tradisjon. I tillegg til det åpenbare appellerende, sol og sand. Besøkende er tiltrukket av de tradisjonelle landsbyene hvitkalkede hus, så vel som de imponerende monumentene fra den forhistoriske sivilisasjonen som blomstret her.

Ferger er den primære metoden for å reise rundt øyene, og gjør det enkelt å komme seg rundt regionen.

Om Lesbos:

Den greske øya Lesbos er en vakker stor øy beliggende i det nordøstlige Egeerhavet. Med sin gamle historie og naturlige skjønnhet, er det en av de mest kjente øyene i det nordlige Egeerhavet.

Uansett om du er etter en fredelig familieutflukt, et livlig og travelt gresk reisemål eller bare sol og hav, har Lesbos det hele.