Evdilos til Mytilene Ferge

Evdilos Mytilene fergeruten knytter Ikaria med Lesbos. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Blue Star Ferries. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 6 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Evdilos Mytilene fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Evdilos - Mytilene Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 1 Ukentlig Avgang 6 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Evdilos Mytilene priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Evdilos Mytilene ruten er for en bil og 1 passasjer.

Evdilos Guide

Evdilos er en landsby på den greske øy Ikaria i Egeerhavet, og var opprinnelig øyas hovedstad. I dag er den en lille sjarmerende landsby en viktig havneby og sentrum for det nordlige, sentrale og vestlige Ikaria. Landsbyen er preget av smale gater, gamle palé og betraktes som en av de mest arkitektonisk tradisjonelle bosetninger på øya.

Byens havn betjener den nordlige siden av øya og er en av to havner som betjener Ikaria. Fra havnen er det daglige fergeforbindelser til Samos og Piræus.

Mytilene Guide

Den antikke greske byen Mytilene er hovedstaden på øya Lesbos, som ligger i den nordøstlige delen av Egeerhavet, og er også hjemsted for øyas havn. Mytilene er bygget på syv bretter og overser Gateluzzi festning. Byen har et livlig natteliv og deilig hotell, restauranter og rekreative fasiliteter.
Populære attrasjoner i byen inkluderer Gateluzzi slott, kirken Agios Therapon med sin prektige kuppel og Statue of Liberty. Mange av byens beboere møtes i området omkring Sappho Square, og også omkring den nye sørlige havnen, hvor det er mange bar og kaféer.
Det er fergeforbindelser fra Mytilene til Lemnos, Chios, Ayvalik, Pireus og Thessaloniki.