Hellas

Slik bookes ferger fra Hellas til Lesbos

Det er ingen mangel på valgmuligheter når det kommer til ferge fra Hellas til Lesbos. Det er 2 fergeselskaper med samlet 19 fergeruter som knytter Chios til Mytilene , Limnos (Myrina) til Mytilene , Pireus til Mytilene & Sigri, Thessaloniki til Mytilene , Vathi til Mytilene , Agios Kirikos til Mytilene , Karlovassi til Mytilene , Kavala til Mytilene , Mykonos til Mytilene & Sigri, Mesta (Chios) til Mytilene & Sigri & Evdilos til Mytilene .

Den raskeste ruten mellom Hellas og Lesbos er Chios til Mytilene med en seiltid på ca. 2 timer 30 minutter. Med så mange ruter å velge imellom, gjør vi det lett og sammenligner alle tilsvarende ruter i en søkning, slik at du raskt kan finne det du ønsker.

Hellas Lesbos kart

Trykk her for kart

Om Hellas:

Hellas er et land i Sør-Europa og har den 11. lengste kystlinjen i verden. Landet deler grenser med Albania, Makedonia, Bulgaria og Tyrkia, og har øyer i Egeerhavet, Det Joniske Hav og Middelhavet.

Fantastiske strender, hvitkalkede hus, historiske steder og solskinn gjør Hellas til ett av verdens mest populære turistmål.

Om Lesbos:

Den greske øya Lesbos er en vakker stor øy beliggende i det nordøstlige Egeerhavet. Med sin gamle historie og naturlige skjønnhet, er det en av de mest kjente øyene i det nordlige Egeerhavet.

Uansett om du er etter en fredelig familieutflukt, et livlig og travelt gresk reisemål eller bare sol og hav, har Lesbos det hele.