Thessaloniki til Mytilene Ferge

Thessaloniki Mytilene fergeruten knytter Hellas med Lesbos og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. SeaJets seiler opp til 2 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 7 timer 10 minutter mens Hellenic Seaways servicen seiler pop til 1 avganger ukentlig med en seiltid fra 13 t 5 min.

Det er 3 Uke overfarter på Thessaloniki Mytilene ruten mellom Hellas og Lesbos. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Thessaloniki - Mytilene Fergeselskaper

  • SeaJets
    • 2 Ukentlige Avganger 7 t 10 min
    • Få pris
  • Hellenic Seaways
    • 1 Ukentlig Avgang 13 t 5 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Thessaloniki Mytilene priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Thessaloniki Mytilene ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Thessaloniki Guide

Thessaloniki er den nest største byen i Hellas, og også hovedstaden i den makedonske regionen i landet. Byen ligger på den nordlige kanten av Thermaikos bukten og er avgrenset av Mount Chortiatis mot sørøst og Golften mot øst. Byen ble grunnlagt av Kassander av Mecedon i år 315 f.kr, og ble en viktig havneby i romertiden, da den ble den nest største og rikesten byen i det bysantinske riket. Byen ble erklært et Unesco verdensarv område på grunn av de mange bysantinske monumenter i byen. Det er også en rekke romerske, osmanske og sefardiske jødiske monumenter. Thessaloniki betraktes som den kulturelle hovedstaden i Hellas og har mange teatre og spillesteder.

Det er fergeforbindelser fra byens havn til Varthi via Lemnos, Mitilini og Chios og deretter videre til Kavala. Passasjerfasiliteter i havnen inkluderer venteværelser, kaféer, informasjonsskranker og offentlige telefoner.

Mytilene Guide

Den antikke greske byen Mytilene er hovedstaden på øya Lesbos, som ligger i den nordøstlige delen av Egeerhavet, og er også hjemsted for øyas havn. Mytilene er bygget på syv bretter og overser Gateluzzi festning. Byen har et livlig natteliv og deilig hotell, restauranter og rekreative fasiliteter.
Populære attrasjoner i byen inkluderer Gateluzzi slott, kirken Agios Therapon med sin prektige kuppel og Statue of Liberty. Mange av byens beboere møtes i området omkring Sappho Square, og også omkring den nye sørlige havnen, hvor det er mange bar og kaféer.
Det er fergeforbindelser fra Mytilene til Lemnos, Chios, Ayvalik, Pireus og Thessaloniki.